Ha Isten tartja fenn a világot, ennek miért nincs semmilyen látszatja?
"akármilyen kicsinek is tűnik ez az esély, a jelentősége óriási"
Ez így igaz.
De akkor jön az, hogy erről bizonyosságot szerezni lehetetlen. Az akaratát megtudni lehetetlen.
Ezért aztán megfelelni neki teljesen esélytelen.
És nem: egyáltalán nem biztos, hogy az az erkölcs vagy imádat felel meg neki, amit te ismersz. Lehet az is, hogy utálja a lélektelen imádatot.
22%-os te csak egy ostoba térítő vagy, de ne fáradj.
Többre tartod magad, mert te "hiszel" "Istenben". Télapóban nem hiszel véletlenül?
Télapóban nem kell hinni, láttam saját szememmel már többször is. Igaz legtöbbször épp részeg volt.
Nem vagyok térítő, egyáltalán nem érdekel mások hite. Te viszont az vagy, saját hited akarod erőszakolni másokra.
Nagy élmény lehetett.
De, pontosan az vagy. Térítő. Másokra erőlteted ezt az isten dumát.
"Nagy élmény lehetett.
De, pontosan az vagy. Térítő. Másokra erőlteted ezt az isten dumát."
-Kiállok a 22%-os mellett!
Ti meg ezt az materialismust hangoztatjátok...szóval miről is beszélünk?
A meterializmus mai napig nem bizonyított, se az evo!
A tudósok azt se tudják mi volt a kiváltó ok...de ti már "inten nem létezik" szöveggel jöttök, ez a sánalmas, nem a 22%-os...
Ti a vallás rovatot is megrohamozzátok...csakhogy tud a tudósok között is vannak Hivők!
Ez itt a valláskritika rovat amúgy.
Az evolúciós elméletben sem hiszek...
Én csak válaszoltam a kérdezőnek, erre jött a kötekedés, hogy és akkor milyen körülmények lettek adottak stb. stb.
Te is válaszoltál a kérdezőnek és én is, szerintem ennyi bőven elég volt, nem én kezdtem el kötözködni a hívőkkel, neked bökte a csőröd a válaszom..
"Az evolúciós elméletben sem hiszek..."
Én a helyedben nem hirdetném ilyen hangosan a butaságomat. A tudományos elméletekben nem hinni kell, hanem ellenőrizni a bizonyítását.
A gravitációban vagy a napfényben hiszel, vagy abban sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!