Isten miért nem ad akár egyetlen jelet is a létezéséről?
sokat gondolkodtam aztán rájöttem.
Isten az emberekben van benne, ő nem egy külön személy.
jó a meglátásom?
másik kérdés:
például egy majom miért nem gondolkodik ezen? hogy isten meg hasonlók. pedig az is okos állat.
vagy vegyünk akkor egy egyszerű mittudomén oroszlánt. ő azt se tudja mi az hogy Isten. így ha tényleg valós személy lenne Jézus, simán beléharapna az állat.
Isten nem egy fizikai lény! Isten csak egy szellem. A Biblia sem említi fizikai jelenségként!
Az állatokat ösztönök vezérlik, és ebbe nem tartozik bele a gondolkodás! Ami a magasabb rendű fajoknál gondolkodásnak tűnik, az az emlékezet és beidegződés. (Pavlov)
Nem én pszihiátert javaslok :D
xd
Szerintem nem kérdez hülyeséget, csak max kicsit hülyén fogalmazott.
De érdekes kérdés. Ez is egy meglátás. Az ember az egyetlenélőlény, aki Istent teremtett magának. Erről a részről vitatható Isten létezése.
Mert fizikailag nem létezik, csak spirituálisan. Azt meg, hogy te elhiszed, hogy spirituálisan létezik-e vagy nem, az a te döntésed.
Egy ateista
Tisztázzuk:
A szemeddel nem tudsz hallani, az orroddal nem tudsz látni, a bőröddel nem tudsz hallani, és füleddel sem tudsz tapintani. A lélek az, amivel Istent megismerheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!