Amikor egy vallásos a teremtést akarja bizonyítani, közben miért csak a tudománnyal kötözködik?
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Viszont, valahányszor az kerül szóba, hogy mégis mi szól a teremtés mellett, a vallásos válaszoló mindig csak kipécéz egy-két neki nem tetsző tudományos elméletet, és azon próbál bármi áron fogást találni. Miközben pedig a teremtés mellé ettől még ugyanúgy nem lesz semmi bizonyíték.
"Szerintem te sem... csak elviekben vetetted fel, de ha tényleg kiderülne, az szerintem lelki törést okozna neked is."
Ha ismernél, adnál esélyt nekem:) Engem az igazság érdekel, és elvileg megtanultam magam is vizsgálni, hogy elfogult vagyok-e vagy sem bizonyos témákban, bár tudom, hogy ez sem annyira egyszerű.
A lelki törés valamilyen szinten valószínű, azt aláírom
"Ha ismernél, adnál esélyt nekem:) Engem az igazság érdekel, és elvileg megtanultam magam is vizsgálni, hogy elfogult vagyok-e vagy sem bizonyos témákban, bár tudom, hogy ez sem annyira egyszerű.
A lelki törés valamilyen szinten valószínű, azt aláírom"
Ugyan már, kedves Zokni agyú barátocskám! Kit akarsz átverni?
Ha téged az igazság érdekelne, akkor nem az ezerszer szétcincált áltudományos kreatard meséidet próbálnád itt évek óta propagálni...
"Ugyan már, kedves Zokni agyú barátocskám! Kit akarsz átverni?"
Csak szólok, hogy nem anyáddal beszélgetsz, úgyhogy szedd össze magad, kisfiam!
"Ha téged az igazság érdekelne, akkor nem az ezerszer szétcincált áltudományos kreatard meséidet próbálnád itt évek óta propagálni..."
Ja te vagy az a troll, aki minde héten hülyeséget kérdezget?:) Nem csoda, h frusztrállak, hisz az összes vitát könnyedén megnyertem.
Elnézést kérdező, nem tudtam, hogy ezzel akadok össze, akkor nem offoltam volna. Még egyszer elnézést, befejeztem!
Jelzem, hogy ez egy másik 70%-os.
Én nem vagyok ennyire kritikus jellem.
"az emberiség nem dinnyékre meg kolbászokra oszlik, hanem"
Hanem olyanokra, akik értik a példákat, és akik nem.
"Csak szólok, hogy nem anyáddal beszélgetsz, úgyhogy szedd össze magad, kisfiam!"
Meg is lepődtem volna. Szegény édesanyám egy tizenöt éve nincs már köztünk. De veled ellentétben előtte sem terjesztett hazug propagandát.
"Ja te vagy az a troll, aki minde héten hülyeséget kérdezget?:) Nem csoda, h frusztrállak, hisz az összes vitát könnyedén megnyertem."
Nem tudom kivel keversz, én válaszolgatni szoktam.
Viszont egy olyan vitát mutass már kérlek, amit megnyertél! Csak mert nehéz elképzelni, miután pár tucatszor láttalak már, de eddig mindig felnyalatták veled a padlót...
"Elnézést kérdező, nem tudtam, hogy ezzel akadok össze, akkor nem offoltam volna. Még egyszer elnézést, befejeztem!"
Tőled mindenképp offolás, hogy itt azt hazudod hogy téged az igazság érdekel, miközben más kérdések alatt meg a tudományról hazudozol vég nélkül.
Aki nem egy hozzád hasonló gondolkodásból felmentett fanatikus, az téged úgysem fog komolyan venni, ha egyszer is látott már az oldalon.
A többieknek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!