Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Észak Korea miért bünteti még...

Észak Korea miért bünteti még a Biblia birtoklását is?

Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 08:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
15%

Gondoltam visszanézek az oldalra, de még mindig nem jött válasz.

Még mindig érdekel, hogy melyik "vallomásra" gondoltatok.

K. N.

2017. dec. 27. 13:03
 22/25 anonim ***** válasza:
59%

Kedves KN!

Ha valóban nem igazak azok a vádak,amelyeket É-Koreáról állítanak szemtanúk,akkor miért nem engedik be korlátozások nélkül a turistákat,és különböző vallások terjesztőit?

Azt megértem,hogy te kénytelen vagy hazudni,mint a vízfolyás,hogy visszaengedjenek megtorlás nélkül,de ezt is lehetne visszafogottabban is tenni.

2017. dec. 27. 18:31
 23/25 anonim ***** válasza:

Nos...

Először is tisztázzuk le. Szemtanúnak nem tekinthető az, akinek az állításai találkoztak a médiával! Akár könyv formátumban, akár filmben, akár hírműsorban, akár internetes hírportálon. Talán a média helyett a sajtó jobb szó.

A helyzet az, hogy ilyenről viszont még én magam sem nagyon tudok. Szerintem csak páran vagyunk, akik objektíven vagyunk hajlandóak írni erről az országról, a sajtót kihagyva.

A második bekezdésedre pedig...

1.) Már itt vagyok. Csak a naptári újévkor itt is van egy kis szünet, ezért ma nincsenek óráim.

2.) Beengednek és kiengednek, akármit mondok is. Yo-Jong dongmu a protektorom, rá pedig még a bátyja is hajlandó hallgatni, vagy legalábbis 90%-ban eleget tenni neki.

K. N.

2017. dec. 27. 18:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Míg az oroszok tyúkszemére nem lép az a hörcsög, addig úgy sanyargatja a népet ahogy akarja. Egyébként mi az amiért nem büntetnek ott? 3-4 ember legelte a füvet, de lesújtott a törvény keze, 20 év kényszermunka formájában, a népvagyon megkárosításáért.... Kínában is kommunizmus van mégis kettéhugyoznák gazdaságilag a világ bármely országát..
2017. dec. 31. 07:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Hogy ne szülessen sok hülye a Biblia mesekönyv és marhaság
2020. júl. 29. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!