Ti Ateisták, akik szerint nincs Isten, kérdem én, hogy ha a Nagy Bumm előtt nem volt semmi, akkor, hogy lett valami belőle ha nem Isten (ből)?
"Segítek, a te oly sokszor emlegetett és imádott Istened miatt."
Nem kell segits, mert tudom hogy miatta volt és van, de nem Ő érte és a kettő nem ugyan az.
A legtámadottabb személy az egész világon
Isten, ha az ember csinál egy rosszat vagy egy szervezet vagy bármi vagy bárki nagyon könnyü mögé bujni vagy hibáztatni Istent, olyankor ugyan ugy viselkedik mint ahogy Jézus viselkedett mikor arcon ütötték vagy leköpték, se jót se rosszat nem mondott reájok csak halgatott.
Isten jellemzi azokat akiket te ugy gondolsz hogy vallásháboru résztvevök vagy inkvizició résztvevők stb..
" És meglátogatom a földön a bűnt, és a gonoszokon vétküket, és megszüntetem az istentelenek kevélységét, és az erőszakoskodóknak gőgjét megalázom."
"Őrállói vakok mindnyájan, mitsem tudnak, mindnyájan néma ebek, nem tudnak ugatni; álmodók, heverők, szunnyadni szeretők!
És ez ebek telhetetlenek, nem tudnak megelégedni, pásztorok ők, akik nem tudnak vigyázni; mindnyájan a maguk útára tértek, ki-ki nyeresége után, mind együtt!"
"Meglássátok, hogy el ne hitessenek benneteket: mert sokan jőnek el az én nevemben, kik ezt mondják: Én vagyok; és: Az idő elközelgett; ne menjetek azért utánuk.
És akkor vallást teszek majd nekik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők."
Mielőtt hibáztatná valaki Istent előbb nézze meg hogy neki mi az álláspontja.
Kedves Genezis!
"Akárhányszor megmérnénk egy közzeledő és távolodó autó hangját egy km körzetben mondjuk 50 méterenként, ugyan azt a hangszint kapnánk minden 50 méterenkénti mérésnél, és ezt a távolság határoz meg."
"Kapnánk"? Miért nem "kaptuk"? Hol van az igazolás? A kísérlet mérési jegyzőkönyve? Leközölt és meg nem cáfolt tudományos cikk? Csupán az hogy te így hiszed, alátámasztás nélkül semmit sem ér! Ez nem vallási kérdés, hanem tudományos, ide BIZONYÍTÉK, konkrét mérési eredmény kell.
Már kérdeztem, de újra felteszem a kérdést:
A te általad hangoztatott változat szerint mi a HANGROBBANÁS magyarázata?
"Leragadtál az internetnél, mert azt hoztam fel hirtelen példának, de tovább gondolkodni nem tudsz."
Te ragadtál le annál a gondolatnál hogy én a tudomány ellensége vagyok de nem így van.
A tudományban rejlő vallásos szellemiség az amit nem szenvedek el, amelynek olyan diktatorikus szaga van.
"Lassan jön a tél, és rendesen szükségünk lesz a tudomány eredményeire:"
Akor nyáron nincs szükségünk rá csak télen? Ha így fojtatod lassan összezavarodsz.
"fűtés, hőszigetelés. Ezek is mai technológiák."
Ne viccelj már!
"De ott van egy olyan, nekünk bagatell dolog, mint a víz. Nem csak maga a víz megléte olyan nagy tudományos dolog, hanem a víztisztítás. Amit a WC-ben lehúzol, azt megtisztítva visszakapod, és ugyanúgy ihatod, moshatsz, főzhetsz vele."
Vicces vagy, mi köze ezeknek az ősrobbanás elméletéhez, ha ezek tények akkor ez bizonyíték az ösrobbanásra vagy arra hogy nincs Isten?
Nagyon ki van mosva az a kis csöpnyi eszed!
"De ez nincs mindenhol így. Sokmillió embernek nem jut ilyen a világon. Istenkéd nekik miért nem ad?"
Mindenkinek egyformán ad mindent a külömböző állapotok a földön az emberi gonoszság következménye az idők folyamán.
"Könnyű a fűtött, hőszigetelt, világított lakásból, este a melegvizes zuhanyzás/fürdés után a (mondjuk) tea szürcsölése közben osztani az észt az internet előtt ülve,"
Ez van mikor saját magábol indul ki az ember, speciel kamionosként nem osztom az észt szürcsölgetve a teát hanem külföldön úgy hogy egy ismeretlenek húztam ki az autoját az árokbol "közbe", azelőtt meg "közbe" egy éhező ismeretlenel osztottam meg a kajámat.
"miközben millióknak rozoga viskókat adott a te istened, jobb esetben kilométerekről hordva a vizet, miközben az áramról lehet, hogy még nem is hallottak."
Nagyon tudatlan vagy, te halottál már a történelebe való kizsákmányolásokrol,leigázásokrol,azoknak a köveztkezményei láncreakciojrol.
A tudományocskád szinkretikus vallásocskája miért nem oldja meg hogy nekik is jó dolguk legyen?
"És de! A tudomány dobogtatja a szívemet!"
Ez nagyon jó pojén volt :)
De mondok én neked valamit azokat a kis dolgokat amit felsoroltál ugye tudod hogy tervezetséget, inteligenciát, informáciot hordoz magában.
És lám menyivel inkább kell egy tervezetség egy univerzum pontos törvényeken való működéséhez.
"A tudomány dobogtatja a szívemet"
Mondjuk addig még nem teszik a defibrit a melkasodra addig mi dobogtatja a szívedet te kis huncut?
"Ha szívinfarktusom lenne lenne, a defibrillátorral beindítják a szívemet!"
Vagy nem.
Ugye tudod hogy minden megélt másodperc alatt a világon, 3 ember hal meg?
És most kedves mindenkori olvasó, most következik a tudományban rejlő szinkretikus,dogmatikus vallási szellemiség!
Tisztelet a kivételnek!
***Te nagyon buta vagy!
Még helyes írni sem tudsz! Inkább hallgass, te sötétség!"***
Delon!
"Te nagyon buta vagy!
Még helyes írni sem tudsz! Inkább hallgass, te sötétség!"
Szedd össze magad és tanulj meg viselkedni ,ha ez nem megy vagy ha nincs meg az első hét év, akkor hagy abba a melegben való teázgatást, álj fel egy újságpapirra egy nagy tükör előtt és pofozd fel magad!(képletes)
Aztán kezd mindent előröl mert kárát fogod vallani!
Kedves Alain Delon!
Szerintem sok mindenben igazad van, de egyre fel kell hívnom a figyelmedet, Genezis nem magyar anyanyelvű, a magyar nyelvet hallás után sajátította el, így helyesírása bár messze nem tökéletes, de tiszteletre méltó, hogy erre a szintre eljutott.
A válaszaiban a tartalmat kell nézni, tekints el a helyesírástól!
Igen.
Sajnos pont a tartalommal van gond nála. Erősen bigott fanatikus.
Minden másban sokkal jobban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!