Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek is a Bibliát...

Szerintetek is a Bibliát embertömegek manipulására találták ki?

Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 14:50
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
És nemcsak egy nagymese,humbuk az egész??
2017. júl. 13. 12:33
 22/50 anonim ***** válasza:
0%

A lefizetős részen jót nevettem. Az említett személyeknél az apostolokon kívül senkiről nincs olyan feljegyzés, hogy léteztek volna, ráadásul az apostoloknál is van egy kis huncutság.

Aki az analfabétizmussal érvelt, és a könyvnyomtatás drágaságával:

Ezért voltak a papok, és más egyházi poszttal rendelkező személyek ők olvasták "isten szavát" az embereknek, a térítések után a tömegek kinézték azokat, akik nem jártak templomba, vagy nem hittek a keresztény istenben (sokáig bántalmazták is őket).

2017. júl. 13. 12:42
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

"Igen,kedves 09.28as....honnan tudod,hogy ezek mind valós személyek voltak??"

nyilván bele lehet kötni az élő fába is

2017. júl. 13. 12:58
 24/50 anonim ***** válasza:
85%

"honnan tudod,hogy ezek mind valós személyek voltak??"

Honnan tudod, hogy nem voltak valós személyek?

2017. júl. 13. 13:00
 25/50 anonim ***** válasza:

Tizennégyes ezt komolyan gondoltad?!:

"Nem kegyelmez, és nem kegyetlen" aki nem kegyelmez az igenis kegyetlen, aki meg kegyelmez az nem kegyetlen. Magam se tudom egyébként hogy anno miért nem kérdőjeleztem meg ezt az ellentmondásos maszlagot, de azt hiszem magamra erőltettem a butaságot, pedig alapvetően nem vagyok buta, mint a 14-es.

2017. júl. 13. 13:27
 26/50 A kérdező kommentje:
24es:te állítod,hogy valós személyek voltak,de bebizonyítani meg nem tudod
2017. júl. 13. 15:17
 27/50 anonim ***** válasza:
75%

"24es:te állítod,hogy valós személyek voltak,de bebizonyítani meg nem tudod"

Ez nagyon gyenge. És ostoba, gyermekded vitába nem megyek bele. Történelemből is tanultuk ezeket, beszélj egy tanárral vagy történésszel.

2017. júl. 13. 15:24
 28/50 anonim ***** válasza:

#24 valaminek nem a nemlétét kell bebizonyitani, ha en allitom h leteznek unikornisok neked kell bebizonyitani h nincsenek? Nem! Akkor nekem kene azt bebizonyitani h vannak. Miert nekunk kene bebizonyitani azt h nemleteztek? Bizonyitsd be te h leteztek, hiszen te allitod a letezesuket.

Irrealis h azt varod igazoljuk valami mesekonyvben leirt sztori alakjainak nemletet.

Nesze odaadom a Grimmtestverek irasait es bizonyitsd be h xy nemletezett belole. Hulyesegnek hangzik igaz? Hiszen ha en allitom h leteznek akkor nekem is kell bizonyitanom.

Ennyit rolad.

2017. júl. 13. 15:26
 29/50 anonim ***** válasza:
51%

" #24 valaminek nem a nemlétét kell bebizonyitani, ha en allitom h leteznek unikornisok neked kell bebizonyitani h nincsenek? Nem! Akkor nekem kene azt bebizonyitani h vannak. Miert nekunk kene bebizonyitani azt h nemleteztek? Bizonyitsd be te h leteztek, hiszen te allitod a letezesuket.

Irrealis h azt varod igazoljuk valami mesekonyvben leirt sztori alakjainak nemletet.

Nesze odaadom a Grimmtestverek irasait es bizonyitsd be h xy nemletezett belole. Hulyesegnek hangzik igaz? Hiszen ha en allitom h leteznek akkor nekem is kell bizonyitanom.

Ennyit rolad."

Jól van gyerekek, menjetek unikornisozni. Tudom, szerintetek a történészek is hülyék, akik szerint Jézus és az apostolok léteztek. Bár pár GYAK-os hülyén kívül nem találkoztam olyan emberrel, aki tagadta a létezésüket:)

2017. júl. 13. 15:31
 30/50 anonim ***** válasza:
71%

"Bizonyitsd be te h leteztek, hiszen te allitod a letezesuket. "

Gyere, neked leírom még egyszer: Történelemből is tanultuk ezeket, beszélj egy tanárral vagy történésszel.

2017. júl. 13. 15:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!