Szerintetek is a Bibliát embertömegek manipulására találták ki?
Szerintem igen, es milyen jol bejott:D
"isten" neveben hatalmas epuleteket emeltek, az egyhazi szegenyseg nyomat se latni mivel mostis kozpenzbol el, hatalmas epuletek/templomok milliardos koltsegek, a kereszteshadjaratok fosztogatasai, bucsucedulak, tomot arany kegytargyak stb:D
Az egyhazak tovabbra is milliardos osszegeket kapnak tamogataskent.
Az egesz vezetoi mar az elejetol kezdve hatalmas vagyonokat tudnak felhalmozni es nagy hatalmuk van ezen vagyonok es a birkaik altal akik beallnak a nyajukba.
#3-as vagyok, csak h tiszta legyen mire is gondoltam (ha valakit erdekel forrast is adok)
"A következő tanévben az állami iskolába járó gyerekek támogatása 58,3 ezer forintra csökken, míg az egyházi iskolákba járóké 200 ezerre nő. A különbség az intézmények között tehát 3,4-szeresére növekszik. A különbség a dologi költségeknél jelentkezik igazán, nem a tanárok fizetésénél. Mindezek ismeretében úgy tűnik, hogy az állam súlyosan diszkriminálja saját intézményrendszerébe járó diákjait, vagyis az összes diák 80 százalékát, miközben tavaly egy kormányrendelettel 118 milliárdos támogatást ítéltek oda az egyházaknak."
ez meg semmi, sokkal tobb penzt kellene jutatni az Egyhaznak
de ha novekvo tendenciat mutat az mar jo jel
miert kellene hogy csak a vilagi hatalom jusson extra maganjovedelemhez?
* kerdesrol lemaradt: igy is mondhatod
Isten szandeka az hogy az ember helyes utat kovesse igy "manipulalNA" az embert de nem kotelezi ra
az ember tehat sajatkezebe vette es manipulalja a tomegeket, Biblia es vallas nelkul is nagyon jol megy neki hogy azt nyomjon le az emberek torkan amit csak akar, sot meg orulnek is ennek a tomegek
mi is a problema? ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!