Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egy kereszténynek miért olyan...

Egy kereszténynek miért olyan "durva" elképzelni az ateizmust, amikor a több ezer istenből akik eddig mindenféle kultúrában léteztek, ők egy istennel hisznek többen, mint az ateisták?

Figyelt kérdés

Egy kereszténynek természetes, hogy nem hisz Zeuszban vagy Odinban, meg se fordul a fejében, hogy el kéne zarándokolni az Akropoliszra, vagy legalábbis a legközelebbi ókori romhoz, hogy áldozatot mutasson be Demeternek vagy Dionüszosznak.

Az ateisták is pont ilyenek, csak ők Thoron meg Zeuszon kívül még a keresztény istennel is így vannak.

2017. jún. 28. 21:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
9%

"Tequilát nem kell nagyon komolyan venni. "

Ja, dinka, érdekes, azt hittem bennem a hiba

Szóval szuperkecmeckétszerbalra, mégis ráhibáztam.

2017. jún. 29. 19:28
 32/36 anonim ***** válasza:
2017. jún. 29. 21:00
 33/36 anonim ***** válasza:
19# születés előtt megtapasztaltuk, milyen öntudatlannak lenni.
2017. jún. 29. 21:17
 34/36 anonim ***** válasza:

ascenzió

köszönöm és bocsánat.

ismerős volt a szó, azért kerestem bőszen.

rectascensio formájában, most kapcsoltam, hogy a csillagászati távcsövemen az egyik tengelyt hívják így, azért, de nem jutott sajnos eszembe.

2017. jún. 29. 22:38
 35/36 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#29 es ez igy helyes nem?

Xy4-sztok

2017. jún. 30. 11:01
 36/36 Attila_the_hun ***** válasza:
A keresztény látja, érzi a barátját aki óvja, segíti, védi a világ bajától, fájdalmától. Szavadat használva "durva" elképzelnie, hogy nem létezik. Ugyanúgy fáj neki mint amikor a drogost elvonókúrára viszik.
2017. okt. 10. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!