Ha valaki 6000 évesnek képzeli a Földet, mit gondol, mikor volt az özönvíz?
"A számítógéphez bőven elég, hogy elfogadjuk:)"
És az evolúcióhoz miért nem elég, hogy elfogadd?
" Isten nagyszerűségét dicséri. Még az emberi találékonyság is, az emberi elme"
Na ja, mint ahogyan az evolúcióelmélet is az emberi találékonyság, az emberi elme eredménye. A léte miért nem Isten nagyszerűségét dicséri? Elvégre sokkal bonyolultabb dolog úgy megalkotni valamit, hogy az aztán önmagától fejlődjön tovább, mint készre teremteni a dolgokat, vagy nem így van?
""Akkor meg mi a csudáért akarod mindenáron a Bibliával cáfolni a természettudományos eredményeket? :)"
Soha nem tettem ilyet!"
Nem a lótúrót nem, folyamatosan ezt teszed!! "Az evolúció hülyeség, mert a Bibliából ezt olvasom ki." Ez a kreósok alapvető álláspontja.
"És az evolúcióhoz miért nem elég, hogy elfogadd? "
Nekem a törzsfejlődéssel van bajom, de légyszi ne menjünk bele, mára elég volt máshol egy vita
"Na ja, mint ahogyan az evolúcióelmélet is az emberi találékonyság, az emberi elme eredménye."
Hát ez az, lehetne inkább természettudományos tény, a kitaláció helyett:))))
"A léte miért nem Isten nagyszerűségét dicséri? Elvégre sokkal bonyolultabb dolog úgy megalkotni valamit, hogy az aztán önmagától fejlődjön tovább, mint készre teremteni a dolgokat, vagy nem így van?"
Teista evolúció. Logikus amit mondasz, de én nem fogadom el
"Nem a lótúrót nem, folyamatosan ezt teszed!! "Az evolúció hülyeség, mert a Bibliából ezt olvasom ki." Ez a kreósok alapvető álláspontja."
Nem. ilyen értelemben tekints ID-snek, aki természettudományos lehetetlenségnek tartja a törzsfejlődést.
A Biblia hogy jön ide nekem? Mivel a mai természeti törvények nem teszik lehetővé a törzsfejlődést, nekem a Biblia teremtéstörténete ad választ az élővilág keletkezésére, de ez hit alapú
Jezus Foldreszuletese elott, Biblia megalkotasa elott mar irtakbaz emberek es leveleztek is
az internet es a szamitogep csak ezeknek a tovabbfejlesztese vagyis miert nem kellene ezekben hinni?
semmi ertelme "hitvallast" tenni minden rmegyes dolgot felsorolni hogy miben hiszek es miben nem, de peldalodzni se sincs sok
most eppen az evolucio cseppet sem erdekel hanem sokkal fontosabb dolgok
de amig a Biblaival ellntetes addig nem is kell hogy erdekeljen, ennyi elegendo, hiszen mindket fel egymasnakszegul (talan emlitettem is itt is) igy biztos hogy nem jott el az egyetertes ideje meg
Xy4-sztok
"Mivel a mai természeti törvények nem teszik lehetővé a törzsfejlődést"
Miért is nem?
"Nekem a törzsfejlődéssel van bajom"
Az evolúció létéből következő szükségszerűség a törzsfejlődés.
Na igen, nem is tudom melyikük van jobban elszállva a valóságtól, ők, vagy a laposföldesek :/
"Mesevilágban élnek a kreácionisták."
Ez jó volt!
Evolucionisták: gyakran használt szavak
-hol volt hol nem volt(évmiliárdokkal ezelőtt:))
-képzeljük csak el!!!!!
-lehetséges!!-vagy nem
-véletlenszerüség!! -Egzakt tudomány
-pontosan nem tudni!! -lám már hisznek is
-pontos kormeghatározás!! -a körkörös érvelés
Stb...
Csökevényes szerv.
Én vállalom hogy mindőtökböl kiszedem.Taknxotok nyálatok összefojna!
Törzsfejlődés- persze, csak anyi kőkemény bizonyiték van rá mint a sült jégre.
Elméleti érv bizonyiték na az van rá bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!