Ha valaki 6000 évesnek képzeli a Földet, mit gondol, mikor volt az özönvíz?
szerintem a hivatalos keresztenyseg es abbol kovalt legnagyobb agak igy tobbek kozt a Vatikan SEM 6000 evesnek kepzeli a Foldet
ennyinek szektasok tartsak mert ok ennyit szamoltak ki a Bibliabol, ami valojaban tudtommal kiszamithatatlan belole...
szoval? vagyis rosszul tudom ezeket mind?
persze azoktol kerdezed akik igy tartjak de ha jol latam erre mar valaszoltak az ozonviz datumara
illetve a kifejtesbeli kerdesedre is valaszoltak
igy tovabbiakban mi a kerdesed?
nem felejuk kellet voln kerdezned hanem azok fele akik nem 6000 evesnek kepzelik es akik az ozonvizet is igy regebbre teszik
ott meg egyetertesre talalnal igaz,
de nem tudod megyozni az ellenseget mert szerintuk hazugsag az egesz
ott vagyunk tehat ami mindenre kozhelyszeruen ervenyes
Hazsuccs!
nem eleg meggyozo ellenerv?
Van egy apró kis különbség. A történészek a tények alapján gyártanak elméleteket, azokat hajlandóak felülvizsgálni, megváltoztatni egy újabb ismeret tükrében, hogy mindig a lehető legpontosabb választ adják a múlt kérdéseire.
A kreacionisták egy előregyártott elméletbe próbálják belegyömöszölni a tényeket, és ha valami nem stimmel, eszükben sem jut hogy az elméletük lehet hibás, hanem a tényeket magyarázzák félre, vagy akár tagadják le szemérmetlenül.
Vagyis az egyik oldalon tények,tudás és ezeken alapuló következtetések állnak, a másik oldalon ferdítések, dogmatizmus és alátámasztatlan elképzelésekhez való görcsös ragaszkodás. Nem igazán említhető egy lapon a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!