Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért zaklatják a Jehovák...

Miért zaklatják a Jehovák folyton az embereket?!

Figyelt kérdés
Több alkalommal is elküldtem már őket de amikor vasárnap reggel 6-kor az egyetlen napon amikor aludhatnék akár 7-8 óráig is csöngetnek! Persze ha ilyenkor zaklatnak akkor nem finomkodok!

2017. márc. 28. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:

"Én válaszoltam neked, de már látom, hogy nincs értelme. Ha azt mondom nem sportszerű, amit csinálsz, az azt jelenti, hogy sportoló vagy? Csak véded a trágárkodót, próbálsz inkább velem kötekedni. Részemről ennyi."

Kedves Oleksandr, tegyük tisztába a dolgokat, rendben? Én vissza-vissza olvastam, és nem nagyon válaszoltál. :D Ha az neked válasz, hogy: "Nem állítottam, hogy keresztény, csupán annyit mondtam, hogy nem keresztényi a megnyilvánulása. Vagy szerinted az? :)" Ez kérlek, egy újabb kérdés. Semmiféle választ nem nyújtottál ezekre a kérdésekre: "Te meg azt állítod a válaszolóról hogy keresztény! Akkor az? Mivel ő nem állított ilyesmit! Csak érdekes módon ez felett te valahogy elsiklottál. Akkor hogy is van ez?" :D Vidiripi próbálja kihúzni belőled, hogy hol mondta a kedves válaszoló azt, hogy ő maga keresztény-e. Ráadásúl még hazdsz is, mivel nem azt írtad, nem keresztényi a megnyílvánulása, hanem hogy Keresztényi megnyílvánulása volt szerinted, de ezt már kifejtettem az előző ehhez fűződő bejegyzésemben. Tehát, kedves Olekszandr nevű válaszoló, semmit nem válaszoltál meg, még szerintem sem, nem hogy Vidiripi szerint sem, figyelj oda. Békesség neked! :)

2017. ápr. 14. 10:25
 52/83 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Én válaszoltam neked, de már látom, hogy nincs értelme."

Ebben az esetben rendkívül figyelmetlen vagyok. Mert nem látom a válaszaidat. Lehet hogy törölték? Ha igen akkor írd meg újra. Ha nem törölték akkor kérlek hívd fel a figyelmemet arra hogy melyik kommentedben válaszolsz! Köszönöm!

"Ha azt mondom nem sportszerű, amit csinálsz, az azt jelenti, hogy sportoló vagy?"

Amennyiben azt írtad volna hogy hogy: "Sportoló" nem tesz ilyesmit vagy "ez nem sportolói viselkedés" Akkor a válasz határozottan az hogy igen! A megfogalmazásod szerint sportolónak tartasz. De mivel nem ezt írtad így nem tartasz annak. Az a kifejezés hogy sportszerű az nem hordozza önmagában hogy akkor az illető sportoló. Így tehát értelem szerűen nem jelenti azt! Ellenben ezzel a mondatoddal.

"Köszönöm kultúrált és keresztényi megnyilvánulásod"

Itt határozottan azt feltételezed hogy bizony a válasz írója keresztény holott ő ilyesmit nem állít!

"Csak véded a trágárkodót, próbálsz inkább velem kötekedni. Részemről ennyi."

A probléma ott kezdődik hogy rossz szemszögből látod ezt a dolgot. Én nem a trágárkodót védem, hanem a keresztényeket. Ugyan is egy keresztény valóban nem viselkedik így. Ellenben veled aki megalapozatlanul azt állítod hogy te nem is azt írtad. De ha veled akarok kötekedni akkor olvasd ezt!

Azért állítod hogy válaszoltál nekem a kérdésekre meg azért állítod hogy a trágárkodó keresztény mert te magad nem vagy az. Te csak Jehova tanúja vagy és azok meg ilyenek. Na ez már tényleg kötözködés a részemről. Ezt elismerem. Ja igen és amúgy te dolgozol? S nem úgy csinálsz mint ahogyan a válaszoló állítja?

"Részemről ennyi."

Akkor jó. Ideje is hallgatnod!

2017. ápr. 14. 11:12
 53/83 anonim ***** válasza:

Neked is ideje lenne hallgatnod vidiripi.

"Ja igen és amúgy te dolgozol? S nem úgy csinálsz mint ahogyan a válaszoló állítja?"

Na latod, ez a ragalom. Szerintem pontosan tudod, hogy a valaszolo hazudik. Megis igazat adsz neki, hogy a JT-k keregetnek.

Masik, hogy belekotsz masba, mikor ugyanazt csinalod. Oleksandr se mondta egy szoval se, hogy tanu lenne. Na akkor? Szalka gerenda?

2017. ápr. 14. 11:26
 54/83 anonim ***** válasza:

"Na latod, ez a ragalom. Szerintem pontosan tudod, hogy a valaszolo hazudik. Megis igazat adsz neki, hogy a JT-k keregetnek.

Masik, hogy belekotsz masba, mikor ugyanazt csinalod. Oleksandr se mondta egy szoval se, hogy tanu lenne. Na akkor? Szalka gerenda?"

Kedves utolsó válaszoló, tudsz te mindent a mindenről? :D

2017. ápr. 14. 12:13
 55/83 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Neked is ideje lenne hallgatnod vidiripi."

De nem fogok! Főleg akkor nem amikor hazugság van.

"Na latod, ez a ragalom. Szerintem pontosan tudod, hogy a valaszolo hazudik."

Én kérdeztem és nem állítottam! ? van a mondat végén ha nem tűnt volna fel!

"Megis igazat adsz neki, hogy a JT-k keregetnek."

Hol is teszek én ilyesmit? Egyébként meg megírtam már a 49. kommentben hogy amennyiben Oleksandr válaszol a kérdéseimre akkor én is válaszolok az általa felette kérdésekre és ezt meg is ígértem neki! Csak annyit kellett volna tennie hogy elismeri hogy igen tévedett! Rosszul fogalmazott és elnézést kér. De annyira könnyű helyzetben vagyok nyugodtan ígérgethetek mert nem fogja megtenni ahogyan a tanúk sem teszik meg! Nem képesek bocsánatot kérni Living Witness sem képes és a többiek sem. De azt továbbra is ígérem ha lesznek válaszok akkor én is válaszolok majd!

"Masik, hogy belekotsz masba, mikor ugyanazt csinalod. Oleksandr se mondta egy szoval se, hogy tanu lenne. Na akkor?"

Igen írtam hogy ez kötözködés a részemről. Szerencse hogy ez legalább feltűnt neked.

2017. ápr. 14. 12:15
 56/83 anonim ***** válasza:
Ok, akkor elnézést, rosszul fogalmaztam.
2017. ápr. 14. 14:21
 57/83 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Ok, akkor elnézést, rosszul fogalmaztam."

Akkor ezzel elismered hogy tévesen állítottad azt hogy a válaszoló keresztény lenne?

2017. ápr. 14. 15:21
 58/83 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy keresztény-e. Ahogy te sem tudod biztosra, hogy nem az.
2017. ápr. 14. 17:14
 59/83 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Akkor ezt miért írtad?

"Köszönöm kultúrált és keresztényi megnyilvánulásod" (37. válaszban)

2017. ápr. 14. 17:17
 60/83 anonim ***** válasza:
Vidiripi, szerintem hagyd, vagy provokálni szeretne, vagy pedig szegény nincs tudtában annak, amit ír. Hagyd el, hisz te magad is tudod: "Az ostobának saját szája a romlása, és ajka önmagának a csapdája. A rágalmazó szavai, mint a jó falatok, behatolnak a test belsejébe." vagy ahogyan Pál is írja valahol (sajnos nem találom ezt az ige helyet per pillanat): "Óvakodj az öregasszonyos vitáktól, amelyek nem fejeződnek be" Mindazon által, egyet értek a felháborodásoddal, illetve azzal, hogy mondja ki végre, hogy tévedett. De, sajnos JEhova tanúja, amit a bálványuk nem enged nekik, azt nem teszik meg... :)
2017. ápr. 14. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!