Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ti is sajnáljátok az epilepszi...

Ti is sajnáljátok az epilepsziás embereket miért a Hit Gyülekezete folyton kigúnyolja őket?

Figyelt kérdés

Ismerek pát epilepsziában szenvedő embert.

De szerintem egy sem érdemli meg közülük, hogy kicsúfolják a betegsége miatt. Elvégre nem tehetnek arról, hogy ebben a szörnyű betegségben szenvednek. Engem meg úgy neveltek, hogy amiről valaki nem tehet az miatt nem szabad kicsúfolni.

Nem értem, hogy a Sanyi bácsiék miért kell keresztény létükre kigúnyolják az epilepsziás embereket...

https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc

https://www.youtube.com/watch?v=Z1U6b4QcrK8

2016. jan. 11. 19:16
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*amiért
2016. jan. 11. 19:19
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem kigúnyolják, hanem elhitetik a szerencsétlennel és a többiekkel, hogy megszállja őket a Szent Szellem, és ezzel isteni kegyelemben részesülnek. Ők nem igazi keresztények.
2016. jan. 11. 19:48
 3/16 anonim ***** válasza:
43%
Igen, sajnálom őket, mert hagyják magukat megvezetni.
2016. jan. 11. 20:36
 4/16 anonim ***** válasza:
64%

"szörnyű betegségben szenvednek"

Azért ne essünk túlzásba, jó?

Nagyon kevés olyan beteg van, akinek rendszeresen, karbantarthatatlanul súlyos rohama van.

A legtöbben gyógyszer mellett tünetmentesek, vagy alig van nagyrohamuk.

Egy epilepsziás, aki rohadtul utálja, ha túlszörnyülködik a betegségét. :)

2016. jan. 11. 20:44
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Én is epilepsziás, és pánik beteg vagyok, bár nem agyi, hanem idegi alapon,

s rendszeres kezelés mellett majdnem tünet mentes vagyok

2016. jan. 11. 21:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
És az milyen betegség mikor az egyik nekiáll néptáncolni, másik pörög, harmadik meg fel-le rohangál?!
2016. jan. 11. 22:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnálom őket, ahogy a többit is, akiket azzal bántanak, hogy azért betegek, mert nincs elég hitük. Ebben az ítélkezésben egy csepp szeretet sincs, így nem is krisztusi a megnyilvánulásuk. Pál betegsége nyilvánvaló, és mégis kimagyarázzák, hogy az nem testi betegség volt, nehogy el kelljen fogadni azt, hogy Isten akár betegség által is tud vezetni, formálni vagy áldást adni.
2016. jan. 12. 07:19
 8/16 anonim ***** válasza:
25%
Na jó ez már sok. Nem gúnyolják ki az epilepsziásokat, meg egyáltalán semmilyen fogyatékosokat sem csúfolnak. A gyülekezetnek külön szolgálata van: TIKVA, fogyatékos gyerekekkel, meg felnőttekkel foglalkoznak. Vannak köztük epilepsziások (értelmi fogyatékosságuk is van), és más fogyatékossággal rendelkező emberek. Nem vagyok gyógypedagógus de önkéntesként segítek én is a TIKVA szolgálatban. Nem csúfolódunk, segítünk!
2016. jan. 12. 16:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Fekete mágia ez,nem epilepszia.
2016. jan. 14. 09:30
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Biztos megkapták a mountenbike-ot...xD
2016. jan. 14. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!