Ti is sajnáljátok az epilepsziás embereket miért a Hit Gyülekezete folyton kigúnyolja őket?
Ismerek pát epilepsziában szenvedő embert.
De szerintem egy sem érdemli meg közülük, hogy kicsúfolják a betegsége miatt. Elvégre nem tehetnek arról, hogy ebben a szörnyű betegségben szenvednek. Engem meg úgy neveltek, hogy amiről valaki nem tehet az miatt nem szabad kicsúfolni.
Nem értem, hogy a Sanyi bácsiék miért kell keresztény létükre kigúnyolják az epilepsziás embereket...
https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc
https://www.youtube.com/watch?v=Z1U6b4QcrK8
9-esnek:
Valóban de a fekete mágiának annyi ereje van ,mint a Toronto blessing-nek (ez az a bigyula amit a hit gyülisek csinálnak és más pünkösdi-karizmatikus keresztény szekták) ,azaz semmi.
Egyszerű hallucináció az egész ,az emberek ilyenkor extázisba esnek.
Am csak megjegyzésként írom ,hogy vannak olyan pünkösdi-karizmatikus szekták ,akik démonikus eredetűnek látják a Toronto blessing-et.
Egyébként én volt tag vagyok (illetve még sajnos kell mennem) és nem az volt a célom ,hogy beletiporjak ezzel más hitébe.
Én addig hiszek vallásszabadságba ,amíg a másik fél nem bántja embertársát vallási levezetésből.
No , a hit gyüli folyamatosan kritizál mást.
Üdv!
#12:
"Szűz Mária-fétisét"
Ajajaj,milyen parázna szavakat tudhatunk magunkénak. :O
Szia!
Én Hit gyülis vagyok, és senki nem gúnyolja ki az epilepsziás betegeket a gyülekezetben, sőt van egy külön szolgálat, akik minden Istentisztelet alatt az: autista, vak, stb... betegekkel foglalkozik. (Tikva szolgálat)
Amit a videóban látsz, azt az Internetről nem fogod megérteni. Beszélj személyesen egy Hit gyülekezete taggal. (Ennek semmi köze az epilepsziához).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!