Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért zaklatják a Jehovák...

Miért zaklatják a Jehovák folyton az embereket?!

Figyelt kérdés
Több alkalommal is elküldtem már őket de amikor vasárnap reggel 6-kor az egyetlen napon amikor aludhatnék akár 7-8 óráig is csöngetnek! Persze ha ilyenkor zaklatnak akkor nem finomkodok!

2017. márc. 28. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
0%
És teljesen biztos vagy benne, hogy ők azok? Ilyen korán nem szoktak menni.
2017. márc. 29. 09:01
 12/83 lilla64 ***** válasza:
100%
Engem semmi nem lep meg ezekkel kapcsolatban.Tanu koromba minket Karácsonykor küldtek,hogy mondjuk el az embereknek,hogy ez egy pogány ünnep. Mi a barátőmmel bedobáltuk a folyoiratokat néhány postaládába és azzal hazamentünk.
2017. márc. 29. 09:19
 13/83 anonim ***** válasza:
83%

simán elképzelhető

engem is rendszeresen zaklatnak, reggel, délután, este

volt hogy vasárnap összerántott kis családommal ami ritka mert tök máshogy dolgozunk összeültünk ebédelni és verték az ajtót

kinyitottam hogy ki ez az állat? erre 2 nő állt előttem és köszönés nélkül tolták a betanult zombiszövegüket, rá akartam csukni az ajtót és odatette a lábát

2 méter magas vagyok, mázsa körül, 20as éveim végén, ha nekem 2 kertitörpe nő odateszi a lábát akkor el se merem képzelni mit művelhetnek ilyen 80 és a halál közti erőtlen öregekkel? ha nem hallgatja meg őket rájuk lökik az ajtót?

csak 10 en voltunk szóval én is kitaláltam meg persze az egész család hazudik, párom, szüleink, testvéreink is

2017. márc. 29. 10:27
 14/83 A kérdező kommentje:
Tessék! Rajtam kívül még két ember állítja hogy bizony lesz@rjátok hogy nem érdekli a többséget a szektátok na és még kíváncsi vagyok hogy hányan vannak olyanok akik hasonló atrocitásokon mennek át?! De amúgy ez érdekel mert nálam is csináltátok ezt hogy amikor csuktam volna be az ajtót akkor odateszitek vagy teszik a tanúk a lábukat? Nem érzitek hogy ez kissé pofátlanság? De nem baj következőleg úgy odavágom az ajtót hogy csak úgy nyekkenni fog!
2017. márc. 29. 10:59
 15/83 anonim válasza:
100%
Hozzám azóta nem járkálnak mióta a kezembe nyomták azt a sz@ros újságjukat én meg a szemük láttára felgyújtottam. Még az utcát is kerülik.
2017. márc. 29. 12:31
 16/83 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad elfogadni tőlük semmit mert akkor visszajárnak! De ez okos ötlet volt tetszik! :D
2017. márc. 29. 13:38
 17/83 Papi Gonzales ***** válasza:
engem meg sose zaklattak
2017. márc. 29. 20:17
 18/83 anonim ***** válasza:
100%

17 es szerencsés vagy

hihetetlen mit meg nem engednek maguknak

olyanok mint Frédi és Bénibe a dínó, kivágták az ajtón bejött az ablakon

2017. márc. 29. 22:59
 19/83 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Pedig annyira egyszerű a megoldás. Filmezzétek le őket akció közben!

2017. márc. 30. 09:32
 20/83 A kérdező kommentje:
bocsi de ha kimegyek az ajtóhoz akkor nem szokásom kamerát vinni magammal! Azt meg nem mondhatom neki hogy várj már hozom a kamerámat!
2017. márc. 30. 19:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!