Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért zaklatják a Jehovák...

Miért zaklatják a Jehovák folyton az embereket?!

Figyelt kérdés
Több alkalommal is elküldtem már őket de amikor vasárnap reggel 6-kor az egyetlen napon amikor aludhatnék akár 7-8 óráig is csöngetnek! Persze ha ilyenkor zaklatnak akkor nem finomkodok!

2017. márc. 28. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:

38 milyen rasszizmusról beszélsz te szerencsétlen?! :D

A Jehova tanui nem egy nép vagy egy faj hanem egy szekta!

2017. ápr. 13. 04:45
 42/83 anonim ***** válasza:

@Vidiripi

Tehát akkor a tanúk nem dolgoznak?

Mert a válaszoló azt állítja.

2017. ápr. 13. 10:02
 43/83 anonim ***** válasza:

@Balihun

A vers azt írta, hogy ugyanígy legyenek egyenlőek a tanítványok Istennel, ahogy Jézus. Nem különböztette meg. Tehát ha Jézus egyenlő az Atyjával, akkor ők is. De erről folytassuk inkább itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2017. ápr. 13. 10:06
 44/83 anonim ***** válasza:
@41 nem szekta. Amúgy meg miért szólsz be másnak?
2017. ápr. 13. 10:07
 45/83 anonim ***** válasza:
Oleksandr, hát nem szeretnék máshova menni, ha úgy gondolod, hogy nem igazán akarsz beszélgetni itt, akkor légyszíves vagy Privátba írja, vagy erre a G-mail címemre, ami pont erre van: bibliaivita@gmail.com-ra. :) De ezen felül annyit mondanék, hogy mint ahogyan írtam, vagyis a Biblia írja, Jézus valóban a Krisztus, aki maga az Isten, az említett részekben. Ha ez tetszik nekünk, ha nem...mondjuk nekem tetszik... :) Tehát, akkor ha nem óhajtasz ide írni nekem többet erről, akkor vagy Privát üzenet formájában tedd meg lépéseid, vagy írj az említett E-mail címemre. Köszönöm! :)
2017. ápr. 13. 11:09
 46/83 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Tehát akkor a tanúk nem dolgoznak?

Mert a válaszoló azt állítja."

Te meg azt állítod a válaszolóról hogy keresztény! Akkor az? Mivel ő nem állított ilyesmit! Csak érdekes módon ez felett te valahogy elsiklottál. Akkor hogy is van ez?

Hogy Jehova tanúi szekta vagy sem az egy összetett kérdés.

Ez attól függ hogy milyen szempontok szerint határozzuk meg a szektát!

2017. ápr. 13. 12:03
 47/83 anonim ***** válasza:
27%
Ne búj ki a kérdés alól. Nem állítottam, hogy keresztény, csupán annyit mondtam, hogy nem keresztényi a megnyilvánulása. Vagy szerinted az? :)
2017. ápr. 13. 15:29
 48/83 anonim ***** válasza:

"Ne búj ki a kérdés alól. Nem állítottam, hogy keresztény, csupán annyit mondtam, hogy nem keresztényi a megnyilvánulása. Vagy szerinted az? :)"

Nem ezt mondtad kedves Oleksandr. :D Azt mondtad, hogy: "Köszönöm kultúrált és KERESZTÉNYI megnyilvánulásod :)" ebből egy átlag ember nem arra következtet, hogy nem keresztényi az említett személy megnyílvánulása, hanem arra, hogy keresztényileg hogyan nyílvánúlt feléd. :D Te pontosan azt állítottad, hogy keresztény a az akkoriban utánam írt válaszoló. :)

2017. ápr. 13. 17:45
 49/83 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Oleksandr!

"Nem állítottam, hogy keresztény, csupán annyit mondtam, hogy nem keresztényi a megnyilvánulása. Vagy szerinted az? :)"

A hiba ott van hogy nem veszed figyelembe hogy itt írásban kommunikálunk és bizony az írás itt ezen az oldalon megmarad! Idézem a kérdéses részt!

"Köszönöm kultúrált és keresztényi megnyilvánulásod" (37. válaszban)

Nem állítod? Ha nem állítod akkor még is mit csinálsz? Most tényleg kérjek meg egy általános iskolás tanítónőt arra hogy a magyar nyelvtannak megfelelően elemezze ezt a mondatodat? Tudod alany, állítmány, stb.

Az idézett mondatod simán megfelel a kijelentés kategóriájának!

"Ne búj ki a kérdés alól."

Mindössze csak annyira bújtam ki a kérdésed alól amennyire te bújtál ki az én kérdéseim alól. Majd ha azt tisztázzuk akkor majd válaszolok a kérdésedre. Ezt megígérem neked. De csak akkor ha a 46. válaszban feltett kérdéseimet megválaszoltad!

2017. ápr. 13. 23:07
 50/83 anonim ***** válasza:
0%
Én válaszoltam neked, de már látom, hogy nincs értelme. Ha azt mondom nem sportszerű, amit csinálsz, az azt jelenti, hogy sportoló vagy? Csak véded a trágárkodót, próbálsz inkább velem kötekedni. Részemről ennyi.
2017. ápr. 14. 08:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!