Az ateistákat miért nézik a legtöbben "hülyének"?
Igazság szerint a hozzáállásod alapján pont ugyanannyira tűnsz világtalannak, ha nem jobban, csak épp te meg a ló túlsó oldalán.
Elvakultság kizárólag az egyik oldal felé, és a másik ismeret nélküli gyalázása nem túl keresztényi és emberileg sem éppen pozitív hozzáállás.
Próbáld meg / próbáljátok meg értelmezni, amit írtam :)
Ugyanis én senkit sem gyaláztam! Az, hogy valakit sajnálok a gondolkodásmódja és hite szerint, az nem egyenlő a gyalázással. Sőt! Az sem, hogy világtalannak nevezek valakit, mivel átvitt értelmében a szónak (vagyis nem a "vak") arra céloztam, hogy "nem lát világosan". Ami viszont szerintem keresztényként érthető. Mármint az, hogy az ateista gondolkozásért nem vagyok oda.
Nem ártana arra is figyelni, amit a másik ír ;)
45.Hsz!
Bocsi,valóban félreértettelek.
Ahogy észrevettem,nem hüŁyének néznek,hanem lázadónak Istennel szemben (már azok,akik ilyen téren minősítenek).
Arra jöttem rá,hogy tök felesleges bizonygatni az igazunk,mert annyira ragaszkodnak a vallásukhoz,mint gyermek az imádott nyalókájához.Mindig csak óbégatás lesz a vége....
"egy igazi ateistát még a csoda sem győzhet meg"
Ez meg egy nagy butaság.
Persze, hogy maga a csoda NEM győzi meg, mert ismeri az érzékcsalódásokat, a hipnózist, a tudatmódosító szereket, és sok minden mást, amitől valami úgy nézhet ki, MINTHA csoda történt volna.
De a bizonyítás az meggyőzi!
Pl. a kutyának nem hiányzik, hogy az elektron, meg a többi elemi rész egyszerre legyen hullám és részecske is. Nem is hangzik hihetőnek, meg elég undorító lesz így a világ: nehezen kiismerhető és nem barátságos.
MÉGIS elfogadja ezt minden értelmes ember, MERT BE VAN BIZONYÍTVA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!