Miért nem hisztek Istenben?
Figyelt kérdés
Én újjászületett hivő vagyok Jézusban lévő hit által történt meg. Elfogadom és tiszteletben tartom minden ember hitét csupán egy út mutatót szeretnék ajánlani hogy aki reméli hogy van csak fél le Írni hogyan találhatja meg őt: Légy teljesen nyitott szivel feléje és őszinte hittel mert Isten a sziveket vizsgálja nem kell tenni cserébe semmit hogy meg kapd csupán hinni őszintén benne.Isten szabad akaratot adott nekünk ezért nem robotoknak lettünk teremtve és aki el utasitja a Fiát Jézust ahhoz is közeledik de nehezen megy mert nem hisz benne. Isten soha nem itél el senkit aki nem lesz a Mennyek országának örököse az azért van mert saját maga nem akarja ezt a lehetőséget el fogadni saját magadat hozzod itélet alá. És a Sátáné ez a földi hatalom ezért történik gonoszság a világon mert Isten képére lettünk teremtve és mivel a Sátán is teremtet lény nem tudd rosszat okozni Istenek ezért mi rajtunk vezeti le dühét. Isten öröké való szellemi lény szellemi lélek szellemi testtel bűnbe esés előtt is szeretett minket és ezután is fog a bűnbe élőt is a megtértet is csupán azt a fogalmat a bűnt utálja. Remélem őszintén segithetem. :)#szent #szeretettel #pozitív #Jézus öröké . való szeretettel #embert . és #kegyelemmel #érezheted #jelenlétét #Szellemét #lelkedben
2016. aug. 17. 20:30
161/191 anonim válasza:
Igen, éppen ez az... hogy lennénk a sátán szolgái, mikor nem hiszünk abban sem? Azokat úgy hívják, hogy sátánisták..
162/191 anonim válasza:
#158 én nem ismerem el az evolúciót, És a mindenható legszentebb Atyaistennek nem egy szakállas öregember, hanem a kereszténységben ilyen módon ábrázolják, de Istent soha nem látta senki szóval nem lehet tudni hogy nézki.
163/191 A kérdező kommentje:
Isten egy őröke való Mindenható Mindentudó szellemi lény de ezért én még valóságos élő személynek hiszem és nem energianak mert én nem tartom hihetőnek azt hogy Jézus egy energiából született.Istenben van minden és mindenki de nem mindent kell szó szerint venni láss a szavak mögé is hát ha többet mondanak mint ahogy gondolnád. Miért jóbb a tudománynak hinni mint Istenben ? Egy pozitív vélemény legalább tudod van remény orokre vele együtt élni tökéletes állapotban újra mint hogy meg halni és kész ennyi volt az élet ez szomorú ennek nincs értelme szerintem azért élünk hogy újra vissza térjünk Ő hozzá orokre! Ez az én véleményem ezzel kapcsolatban.
2016. aug. 20. 19:14
164/191 anonim válasza:
"Miért jóbb a tudománynak hinni mint Istenben ?"
A tudomány nem hit kérdése, és nem arra való hogy valaki hitpótlásra használja. Az istenhitet, avagy a vallásos hitet a tudománnyal szembe állítani nem éppen bölcs dolog.
Gondoltam szólok.
165/191 anonim válasza:
"Miért jóbb a tudománynak hinni mint Istenben ?"
Mondjuk talán azért, mert azt általában alátámasztják bizonyítékokkal?...
Erről az egész vallás témáról pedig semmi bizonyíték nincs... és a logika is hiányzik belőle.
166/191 anonim válasza:
165# egyre erősebb a hitem arra, hogy ezek trollkodnak... senki nem lehet olyan hülye, hogy a tudománynak beintsen olyan szinten, hogy az evolúciót hülyeségnek találja...
167/191 A kérdező kommentje:
Tisztelt látogatók szerény véleményem szerint és csak az én véleményem ezzel a témával kapcsolatban az ahogy egy hit tanítás végző barátom mondta az Atya élő személy valóságos amiért még szellem attól még lehet személy nem feltétlenül csak energia! A lényeg az hogy Isten olyan dicsőséges pompázatos fényesegben lakik ahová mi nem érhetünk fel és ha az ő szavaival élve ha az Atya fogná magát és a trónját ott hagyva le jönne közénk abban a pillanatban az egész emberiség szörnyet halna mert annyira ragyogó tisztaság jellemzi ezért nem mutatkozik meg nekünk mert nem szeretné hogy el pusztuljunk ezért rendelte el hogy inkább hit által döntsünk mellette vagy ellene!
2016. aug. 20. 20:26
168/191 anonim válasza:
Kérdező, ilyen hülyeségeket sem hallottam még... remélem tényleg csak trollkodsz.
169/191 A kérdező kommentje:
168/168 szia. ezt mindenki értelmeze saját véleménye szerint én ezt gondolom igazak
2016. aug. 20. 21:03
170/191 anonim válasza:
A hit azért hit mert hiszek olyan dologban amit ne látok, ellenben a tudomány bizonyítékokkal akar mindent megmagyarázni, ami nem mindig sikerül neki. Ezért"Ezért eddigi életmódotokkal ellentétben vessétek le a régi embert, akit a csalóka vágyakozások romlásba döntenek, újuljatok meg lélekben és érzéseitekben, Öltsétek magatokra az új embert, aki Istenhez hasonló igaz és valóban szent teremtmény. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!