Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem hisztek Istenben?

Miért nem hisztek Istenben?

Figyelt kérdés
Én újjászületett hivő vagyok Jézusban lévő hit által történt meg. Elfogadom és tiszteletben tartom minden ember hitét csupán egy út mutatót szeretnék ajánlani hogy aki reméli hogy van csak fél le Írni hogyan találhatja meg őt: Légy teljesen nyitott szivel feléje és őszinte hittel mert Isten a sziveket vizsgálja nem kell tenni cserébe semmit hogy meg kapd csupán hinni őszintén benne.Isten szabad akaratot adott nekünk ezért nem robotoknak lettünk teremtve és aki el utasitja a Fiát Jézust ahhoz is közeledik de nehezen megy mert nem hisz benne. Isten soha nem itél el senkit aki nem lesz a Mennyek országának örököse az azért van mert saját maga nem akarja ezt a lehetőséget el fogadni saját magadat hozzod itélet alá. És a Sátáné ez a földi hatalom ezért történik gonoszság a világon mert Isten képére lettünk teremtve és mivel a Sátán is teremtet lény nem tudd rosszat okozni Istenek ezért mi rajtunk vezeti le dühét. Isten öröké való szellemi lény szellemi lélek szellemi testtel bűnbe esés előtt is szeretett minket és ezután is fog a bűnbe élőt is a megtértet is csupán azt a fogalmat a bűnt utálja. Remélem őszintén segithetem. :)

#szent #szeretettel #pozitív #Jézus öröké . való szeretettel #embert . és #kegyelemmel #érezheted #jelenlétét #Szellemét #lelkedben
2016. aug. 17. 20:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/191 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon sokak akik nem hisztek Istenben még sötétségben vagytok, mert nagyon sok gonosz dolgot tesztek" te vagy sötétségben, ha valaki ateista az nem azt jelenti hogy rossz ember is! Sőt, mitöbb, hányszor lehet hallani hogy valami pap vagy egyházi személy hány embernek lehúzta a pénzét és börtönben is ült, na, azok aztán nagyon istenhívők!
2016. aug. 19. 13:56
 102/191 SZücsöm ***** válasza:
100%

99 De elolvastam de az a része annyira nem érdekelt hogy nem is foglalkoztam vele: Nem éget egy ideig? Kéremszépen egy gyertyáról beszélünk nem egy máglya rakásról én a gyertyákat kiskölyök korom óta két ujjammal nyomtam el és mindig azt játszottuk ki tudja ott tartani tovább a kezét.

Ezt még trükknek se tudnám nevezni annyira pitiáner, akkor már azok az indiai guruk vagy mifenék akik puszta akarat erővel teljes nyugalommal sasszéznak csupasz talpal vagy fekszenek bele a felhevül szinte még égő parázsba. Na ott már megemelem a kalapom.

2016. aug. 19. 14:21
 103/191 SZücsöm ***** válasza:
100%

98 Bocs de a te általad említett minden tudó mindenhatónak eddig valahogy SEMMI sem sikerült úgy ahogy eltervezte. Az állítólagos Jézust leküldte a földre. Nézzük csak mit sikerült belőle kihozni pár embert meggyógyított pár embert jó útra térített mellette pár milliárd embert háborúkba gyűlölködésbe ellenségeskedésbe taszított sőt új ellentétek kialakulásához megszületéséhez vezetett. Megalakult a nevében pár 1mástól különböző kultusz akik egymást is és mindenkit aki mást vallott azt utálta megbélyegezte. Lényegtelen hogy az állítólagos Jézus milyen tanokat vallott az emberiségnek ebből több rossz származott mint jó.

És ha valakinek Jézusra van szüksége hogy jó legyen az elég sajnálatos dolog.

2016. aug. 19. 14:37
 104/191 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Isten az Atyát nem úgy értettem hogy olyan mint egy angyal hanem hogy ő a Teremtő a Mindentudó Mindenható Szellemi személy szellemi lélekkel szellemi testel az én véleményem róla aki televe van dicsőségel irgalomal kegyelemmel őrök szüntelen szeretettel telve minden teremtménye iránt Jézus iránt is mert ön magából szülte meg egy szulutt Fiát. Jézus is Szent szeretettel telve vár minden embert hogy orokre vele éljünk és az Atyával.Ez az egész lényege annak Jézus vissza teresenek erről szól a megváltás.Eloszor udvoziteni jött második alkalommal ítéletet mondani jön annak aki hisz benne őröke élete van nem árt neki a második halál aki nem az megsemmisul.Eljon az Ember Fia az ég felhőin nagy harsona szóval dicsőségel hatalommal bíró Szeretettel teljes Jó Atya.Mert Isten magáról át adta Jézusnak a hatalmat és Isten fog újjá teremteni mindent őrök élet vagy halál ez a két választás van mindenkinek magánügye ki miben hisz én csak beszélgetni akartam erről amíg el nem jön az utolsó óra tehát ezt akartam volna mondani bocsánat ha nem voltam világos a kérdéseimet illetően.
2016. aug. 19. 15:03
 105/191 anonim ***** válasza:
2%
#100 amit leírtál az embernek lehetetlen de istennek lehetséges ahogy a Biblia is mondja. Nekünk Krisztus a legjobb gyógyszer, olyan amely soha nem fogy el és mindig ingyen van.Én már csak egy dolgot tudok ezekre írni. Ti akik nem hisztek mindig azzal jöttök hogy mennyi ember halt meg Isten miatt és a vallás miatt. És szerintetek mennyi Hívő és nem hívő ember halt meg a különbőzö 20. századi romlott ideológiák miatt?Ezeket az eszméket mind emberek találták ki. Nem Istent kellene mindenért okolni. A sátán itt van a világon és nem alszik, a sátán miatt haltak meg oly sokan, a sátán okozza a sok rosszat, nem Isten.
2016. aug. 19. 15:12
 106/191 anonim ***** válasza:
100%

105: [link]

"A végeredmény tehát a következő:

Isten: több mint 2 270 365 halott

Sátán: 10 halott "

És nem, nem vagyok sátánista, nem hiszek egyikben sem, ateista vagyok. Ezt csak azért hogy cáfoljam meg azt amit előbb leírtál!

2016. aug. 19. 15:16
 107/191 A kérdező kommentje:
Szia.Koszonom hogy egyet ertesz velem.:
2016. aug. 19. 15:17
 108/191 A kérdező kommentje:
TrainTehn nevű felhasználó válasza:.! Ez az én válaszom a kérdezőé a hozzá szolóéhoz. Szia. Kedves barátom ne haragudj hogy ezt mondom de akkor fogalmad sincs ki igaz az Isten az Atya valójában mert el hitted amit a Sátán terjeszt mert ő a hazugság Atya és gyülőli a Teremtő Atyát csak ártani akar a sátán és sajnos rá szedet téged mert az Atya a szeretett ő maga egy valóságos személy de a szeretett lakozik benne és sajnos még sokat kell tanulj róla hogy személyes kapcsolatban legyél az Atyával remélem engeded hogy közeledjen hozzád és jobban megismerd őt mert az Atya ember szerető és halálunkor is csak miértünk esedezik hogy forduljunk ő hozzá és a Sátán az emberi faj gyülőlő mert nem tudja bántani az Atyát ezért dühében minket akar el pusztitatni a Sátán. Remélem most már érted a lényeget!
2016. aug. 19. 15:34
 109/191 anonim ***** válasza:
100%
A sok bibliás és igaz hit meg szeretet meg stb. sablonszövegek.. tiszta agymosás ez az egész vallás szerintem, a hívők csak ugyan azokról az értelmetlen és bizonyíték nélküli dolgokról tudnak beszélni... mondjatok már valamilyen bizonyítékot is..
2016. aug. 19. 16:01
 110/191 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod hogy valóságos személy? Nem látta senki, nincs rá bizonyíték sem csak a vakhit. Szellemi elvont dolgokról (gondolatok) ne beszélj már úgy mintha fizikai valóság lenne.

Csak azt hajtogatod amit neked is bemeséltek. Ez pedig annyira gyenge lábakon áll hogy észre sem veszed hogy ugyanazt a 4-5 mondatot mondod el minden válaszodban.

Az Isten vs. Sátán harca pedig röhejes ahogy a világot sakktáblának látjátok ahol az embereket mint bábukat irányítja a két erő.

2016. aug. 19. 16:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!