Miért nem hisztek Istenben?
Egy demokráciában mindenkinek joga van hinni bármiben.
Örülj, hogy nem Iránban élsz például, ott ez a jogod nem lenne meg, és üldözött lennél ezzel a mostani hiteddel!
Nem vagyok benne biztos, hogy felvállalnád-e ott is? Hogy elég erős e a hited a vértanúsághoz?
Egy kis gondolgoznivaló
71: Ereklyék... Lássuk csak...
Keresztelő Jánosnak a fejét vették. Ezt a fejet természetesen ereklyeként őrzik. Pontosabban jelenleg 12 Keresztelő János fejet őriznek ereklyeként. A szentpétervári elveszett.
Ugyancsak őrzik Keresztelő János kezét is. Pontosabban 9 kart ujjakkal és ezen kívül még vagy 12 ujjat, amit szintén neki tulajdonítanak. Fura kinézetű fickó lehetett.
Természetesen megvan Jézus fitymája is. Mind a 23 db, amit szerte a világban mutogatnak különböző templomokban. Ha a keresztfa darabokat összevetjük annyi Kereszt jön ki, amennyi szinte elég volt a 6000 rabszolga megfeszítéséhez Spartacus lázadásának leverése után.
Longinus lándzsájából - amivel átszúrták Jézus mellkasát - egy légiót fel lehetne fegyverezni.
Szóval ennyit a hiteles ereklyékről.
Te miért nem hiszel Allahban? Vagy Visnuban? Vagy Zeuszban?
Na, én pont ezért nem hiszek a te Istenedben.
"Igen ki állok érte miatta tisztelem és szeretem őt bármi áron is mert engem meg váltott Szent szelleme által és be fogadtam a szivembe Jézust és mert ha meg halok is természetes halál is élni fogok mert aki Ő benne hisz annak nem árt a második halál hanem át ment a halálból az életbe mert az örökli a Mennyek országát aki mind végi k hisz Ő benne és ez többet ér bármi másnál a világon mert a világon majd öröké élhetsz. ez a legnagyobb ajándék amit ki lehet érdemelni kegyelemből és szeretetből ha az egész világ ellened fordul akkor se csüggedj mert Isten akkor is meg véd téged."
Ez olyan, mint valami paródia.
"Ami garancia arra hogy már most őrök életem van már most tiszta vagyok teljesen Jézusban mert megértettem Isten szeret minden embert nem személy válogató mint ti vagytok egyesek sajnos".
Garancia? Örök életed lesz már most tudod??
Aljas képmutatás.
Sok vallásos ember csak az "orok elet remenye" miatt gyakorolja a vallását.
Nem lehetsz benne biztos,hogy orokke fogsz elni.
Tiszta ember nincs! Hiába hiszel istenben.
Utálom amikor minden vallásos azzal jön,hogy örök elete lesz. Francokat.
Még valami. Az egyik vallásban Jezus es isten egy es ugyanaz de mas vallasban pedig ket kulon szemely. Szoval,hogy is van ez??
Hazugsag az egesz! Kitalacio!
Ellentmondások halmaza az egész vallásos dolog!
Kedves Kérdező!
Ha azt akarod hogy bárki komolyan vegyen, akkor mielőtt igehirdetésbe vagy térítésbe kezdesz, nem ártana megtanulnod helyesen írni, mellette pedig picit fejlődni a fogalmazás terén.
Egyszerűen tragikus amit idehánysz! Gyakorlatilag értelmezhetetlen zagyvaság.
Azt nem tudom, hogy tényleg ilyen buta vagy, vagy csak trollkodsz - de nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!