Miért nem hisztek Istenben?
#szent #szeretettel #pozitív #Jézus öröké . való szeretettel #embert . és #kegyelemmel #érezheted #jelenlétét #Szellemét #lelkedben
Én azt góndollom hogy nem van sok értelmessége annak a sok értelmességes zagyvaságosságnak amiket a kérdező ide ki őmlesztett nekünk hogy miközben az értelmességes Jézus ál tal suggalmazott hit térítendés célját szólgáló trolllszövegén próbáljuk meg át rágni magamagunkat addig ő a HIT által történő röhögögőrcsben fetrengendjen a SZENTLÉLEk átlal felkenedett monirja előőt léve ott.
2016. aug. 20. 12:05
124. Már ezerszer leírtam de most megteszem 1001 szer is
De a Bibliát igen is meg lehet változtatni és már rengetegszer meg is tették a több mint 1000 éves pályafutásuk alatt és nem nem isten szava hanem több beteg emberi elméből született lázálom.
Legalább olyat ne állítsál teljes mellszélességgel amit my már tényként állíthatóan nem igaz. Csak lejáratod magad.
Amúgy tényleg hihetetlen mit képes tenni az emberi tömegek elméjével a hit. Még szerencse hogy lassacskán de az emberiség kezdi elérni az értelem és az érettség azon fokát ahol már tényleg nincs szüksége önámításra.
Az is elég érdekes hogy kutatások 1hangúan kimutatják hogy az ateista eszmékben hívők valahogy magasabb IQ val rendelkeznek mint hívő felebarátaik. Elég fura hogy "Isten" a másik csapatba küldi az erőforrásokat.
2016. aug. 20. 12:42
143/191 A kérdező kommentje:
Szia.Kedves utolsó hozzászóló elnézését kérek nem akartam senkit el téríteni a hitetol őszintén szólva csak a saját hitemet írtam le és ez alapján gondolom amit le írtam de nem kell hinni nekem nem muszáj!
142 teljesen igazad van! Egyébként már a 21. században vagyunk, és már egyszerűen ideje lenne ha összefognának a kormányok hogy betiltassák világszerte a vallásokat. (Mondjuk ez azért nehéz lesz, mert nem mindenhol ugyanaz) és mivel nem mindenhol ugyanaz, ez is egy bizonyíték hogy kitaláció. És igen, ez csak úgy mint az ezotériai ágaknál, akik szkeptikusak és nem hisznek benne azok az intelligensebbek.
2016. aug. 20. 12:46
143 tegnap megígérted hogy befejezed. Vagy csak tegnapra szólt az?
2016. aug. 20. 12:48
146/191 A kérdező kommentje:
Ha tőlem kérdezed be fejeztem igen azért írtam beszélgessenek nyugodtan nem kötök bele senki szavába!
Train, tiltsák be a vallásokat, jöjjön az antikrisztus! te gyökér!
2016. aug. 20. 15:03
Na ne röhögtess már :D Te még ezt az antikrisztus dolgot is elhiszed? Ez is csak egy a valláshoz kapcsolódó sok hülyeségnek...
2016. aug. 20. 15:07
És íme: A vallás nevében legyökereztél engem... gratulálok, lesz mit meggyónj!
2016. aug. 20. 15:10
150/191 A kérdező kommentje:
Train.Orulhetel a feltett új kérdésemet tőrőlve lett sajnos mert nem felelt meg az itteni elvárásoknak.
Kapcsolódó kérdések: