Spiritualizmus szerint az ember halála után mi van?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 20:55
11/60 A kérdező kommentje:
21:23 Meg tudod fogalmazni, hogy miben tér el akkor az ázsiai reinkarnáció elmélettől?
2010. ápr. 16. 21:31
13/60 A kérdező kommentje:
Öh... igen, bocsánat. T.T csak az őrangyalos részt elfelejtettem mire válaszoltam.
Köszönöm a válaszokat. Egyébként van közöttetek olyan, aki ebben hisz? Most komolyan kérdem.
2010. ápr. 16. 21:35
14/60 anonim válasza:
A fogyatékos embernek az értelme sérült,az agya,ami ugye fizikai dolog.Attól a lelke még lehet pont olyan ép,mint bárki másé.Az ő lelke így tapasztal valamiért.a tudat és alélek nem ugyanaz.Az embernek lelke van,és talán még néhány állatnak is,de a növényeknek és sok más dolognak például csak tudata.
16/60 A kérdező kommentje:
21:39 Van rá bizonyítékod, és mi?
2010. ápr. 16. 21:42
17/60 A kérdező kommentje:
Am és 21:23-as köszi az ajánlást. (Beety.J.Eadie Átölel a fény)
2010. ápr. 16. 21:46
18/60 anonim válasza:
Figyelj nincs rá bizonyítékom nem is lesz soha valószínűleg.De én hiszek benne mindenképp.Nem foglalkoztat túlzottan mert nem hiszem hogy ezzel kellene foglalkoznunk amíg élünk.De mint mondtam sok olyan eset van amikor biztosan lehet feltételezni hogy van lélek vagy vmi ami a testen kívül is létezik.
19/60 anonim válasza:
A legjobban a testen kívüli élmények bizonnyítják mint írtam is.Már volt részem hasonlóban bár nem teljesen de az volt ezért nekem ez már egy fél bizonyosság.
20/60 A kérdező kommentje:
Oké, oké, csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére hasonló témákban. Azért gondoltam rákérdezek, te miért vagy meggyőződve róla. :)
2010. ápr. 16. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!