Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták! Mi a véleményetek a...

Ateisták! Mi a véleményetek a reinkarnációról?

Figyelt kérdés

2016. jan. 12. 18:05
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
2016. jan. 17. 12:32
 22/30 csmyky ***** válasza:

Én romlott katolikus vagyok , a vallás képmutatás.

Hogy mi lesz a halál után.Szerintem ha sok disznó húst eszel lehet akkor disznó leszel. :D

2016. jan. 18. 07:18
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg majd meglátjuk... vagy nem. De akkor már mindegy lesz.
2016. jan. 18. 10:10
 24/30 anonim ***** válasza:
Ateistának tartom magam és hogy mit gondolok a reinkarnációról? Nem is tudom,elég logikus,jól felépített magyarázatok vannak róla,persze konkrét bizonyítéka nincs,de nem tartom kizártnak.
2016. jan. 19. 14:28
 25/30 anonim ***** válasza:

Balog Bélának van erről néhány jó könyve. Mivel ő mérnökember (pl. a Margit-híd felújítása is az ő nevéhez fűződik), világosan és érthetően, a fizikára és egyéb tudományokra alapozva levezeti ezt az egészet. Ha jól emlékszem, A végső valóság a könyv címe. Érdemes elolvasni, elég vékonyka és olvasmányos.

(Ha valaki olvasta, érdekelne a véleménye erről.)

2016. jan. 19. 17:22
 26/30 Mojjo ***** válasza:
17%
Avetino: én belenéztem. A szokásos hatásvadász ezós szemét, amiből tizenkettő egytucat. Ezek alapján a szerzőre én egy kártyavárat sem bíznék, nemhogy a Margit-hidat.
2016. jan. 19. 17:30
 27/30 anonim ***** válasza:
@Mojjo: Belenéztél, vagy elolvastad? És vannak hitelt érdemlő ellenérveid, vagy csak fikázod?
2016. jan. 20. 20:48
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ateista es hiszek a reink.ban. es olvass el egy müller péter konyvet
2016. jan. 21. 23:52
 29/30 Mojjo ***** válasza:

Avetino: ahogy írtam, belenéztem. Szóba sem jöhet az elolvasása - egyszerűen túl sok a valóban érdekes és értékes olvasnivaló/tanulnivaló/tájékozódnivaló dolog a világban ahhoz, hogy az ember sehova nem vezető téveszmékre pazarolja az idejét. Kivéve, ha valamilyen okból kutatni kívánja az ember ezeket az eltévelyedéseket. Igen, nemhogy pár oldalból, pár mondatból is meg lehet ezt állapítani. Ugyanúgy, ahogy mondjuk a mostanság népszerű énekes versenyeknél: teljesen felesleges több percet hallgatni egy-egy embert, mert nemhogy másodpercek alatt, de alig pár hangból már sokaknál egyértelműen kiderül, hogy nem tud énekelni, semennyire. Ez pont ugyanígy működik.

Sajnálom, nem lesz ez a hozzászólás túl hasznos neked. Ha valamikor esetleg _nagyon_ sok szabadidőm lesz, akkor beleolvasok még egyszer, hogy konkrét dolgokat is ki tudjak emelni. Ha érdekel majd, és úgy alakul, esetleg rádírhatok egy privátot.

2016. jan. 22. 00:32
 30/30 anonim ***** válasza:

Mojjo: Semmi gond. Megértelek. Annak idején az inkvizítorok sem voltak hajlandóak belenézni Galileo távcsövébe.

Csak azt hittem, tudsz (ellen)érveket is mondani...

2016. jan. 22. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!