Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért értelmesebb istenben...

Miért értelmesebb istenben hinni, mint a spagetti szörnyben?

Figyelt kérdés

Milyen bizonyítékokat és indokokat lehet felsorakoztatni isten mellett, amik a spagetti szörnyre nem érvényesek?

Ha spagetti szörny egyházat alapítok akkor nekem is járnia kellene állami támogatásnak az adófizetők pénzéből?

Ha a spagetti szörny azt üzeni a szent könyvén keresztül, hogy szeressük egymást, az legitimálja a vallást?

2015. dec. 1. 21:47
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Istvan35

... szóval hiába linkeltem sok száz oldalnyi szöveget, és sok száz órányi video anyagot a témáról. Te bajod. Csak azt nem értem, ha tudod magadról, hogy lusta vagy tájékozódni, akkor minek vitatkozol másokkal?

2015. dec. 6. 10:54
 42/50 anonim ***** válasza:
25%
Tehát akkor most azt várod tőlem, hogy a kedvedért nézzek meg sok száz órányi videót, olvassak el sok száz oldalnyi szöveget, mert te személy szerint kifogytál az érvekből? Bocs, de van jobb dolgom is...
2015. dec. 6. 15:12
 43/50 A kérdező kommentje:
Én nem várok tőled semmit, te jöttél ide szélütéssel hőbörögni. Ha el akarsz adni egy mesét, amire jönnek keresztkérdések, azon ne sértődj meg!
2015. dec. 6. 18:41
 44/50 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne csináld már, így is eléggé lent vagy már, teljesen vitaképtelen vagy. Keresztkérdések? Azt se tudtad értelmezni, hogy mit írtam...
2015. dec. 6. 19:58
 45/50 anonim ***** válasza:
41%
De végül is folytasd, ki tudja hol az alja...:)
2015. dec. 6. 20:00
 46/50 anonim ***** válasza:

Istvan35, azt ugye leszögezhetjük, különösen a 36-os válaszod után, hogy:

1: a kérdésre nem tudsz válaszolni,

2: nem is igazán érted, hogy itt miről van szó,

3: nem fogod fel még a Biblia ellentmondásait sem.

Ezek után viszont miért írsz itt?

Értem én, hogy téríteni akarsz - de már mondtuk, hogy ez csak a nálad butábbak között lehet sikeres.

Ha nem érted még a kérdést sem, akkor ebben - az adott témánál - ne nagyon reménykedj, azt tanácsolom.

Szerintem inkább írjál máshol.

2015. dec. 6. 20:08
 47/50 anonim ***** válasza:

# 46

"a kérdésre nem tudsz válaszolni"

Válaszoltam rá már a legelső válaszommal. Írtam egy jó érvet, amiért értelemesebb Istenben (a Biblia Istenében) hinni.

"nem is igazán érted, hogy itt miről van szó"

De, terelésről, mellébeszélésről.

"nem fogod fel még a Biblia ellentmondásait sem."

Mert nincsenek benne.

2015. dec. 6. 22:42
 48/50 A kérdező kommentje:

"Mert nincsenek benne."

[link]

[link]

2015. dec. 6. 22:51
 49/50 anonim ***** válasza:

Link cserébe linket várj, az első linkedben írtak téleles cáfolata megtalálható itt: [link]

[link]

Szóval jó lenne, ha tájékozódnál! Ja és persze ezt is ajánlom figyelmedbe:

[link]

2015. dec. 8. 10:17
 50/50 anonim ***** válasza:
Saját véleményetek is van, vagy csak mások elgondolásait vagdossátok/linkelitek egymás fejéhez? :)
2015. dec. 9. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!