Hogyan lehet hinni Istenben, ha nem is létezik?
Bármiben lehet hinni, ami nem létezik.
Az örökmozgó tuti biztosan nem létezik - aztán mégis lehet hinni benne.
Furcsa ez a mentalitás. Van egy lény (amit valaki kitalált/felfedezett), aminek nem bizonyítható a léte, de ne vessük el, mert ugyanígy nem bizonyítható a nemléte. Ezért lehet hinni benne. Ha pedig már hiszünk, akkor el lehet hagyni a "hiszemet" a "létezik" elől, mert mindenki más tudatlan, csak "én" (itt vegye mindenki magát) "tudom" az igazságot. Végül lehet üvölteni a világba, hogy létezik!
A Nagy Zöld Trüsszentő létezik!
sok embernek meggyőződése, hogy létezik, ezen ne csodálkozz, te sokmindent hiszel, és azt hiszed, hogy tudod, pedig amit nem tapasztalati úton tudsz azt nem is tudod, csak hiszed, sőt még ha tapasztalati úton tudod is, akor lehet, hogy becsaptak vagy félreértettél valamit
én pl sosem voltam afrikában, nem ismerek olyan embert aki volt, mégis nagyon határozott meggyőződésem ,hogy van olyan hogy afrika
tehát pusztán az ,hogy valaki elhiszi, hogy van isten még nem butaság
Szia
ha nem létezne akkor nem hinnék.
Ám bizonyítékát adta a létezésének, ha nem is láthatom, tudom hogy van.
#9/9
"bizonyítékát adta a létezésének,..."
Mikor? Hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!