Bun hinni abban, hogy letezik atok?
Mert az atok egyfajta babona, de a Bibliaban is van olyan, hogy Isten megbunteti az embereket a buneik miatt. Akkor az nem atok?
Arrol jutott eszembe, hogy tortent velem valami rossz es arra gondoltam, hogy valaki megatkozott, mert visszautasitottam az ajanlatat, mert kozben rajottem, hogy atver es o a velemenyem meggondolasa miatt egy komoly osszegtol, a reszesedesetol esett el. Persze meg volt hozza a jogom, mert nem kotottunk meg szerzodest, csak tudom, hogy nagyon rosszul esett neki az elutasitasom. Arra gondoltam, hogy kozvetlen az elutasitas utan emiatt kovetkezett be a rossz, ami pont azzal a dologgal kapcsolatos, amit nem tole, hanem mastol vettem meg es en is jelentos anyagi kart szenvedtem emiatt. Vallasos emberkent ezt nem hihetem, mert ilyen nem letezik, igaz? (marmint, hogy megatkozott)
Az első jól írta.
Nem bűn hinni az átokban, benne van a Bibliában az áldás és átok. Jézus meg tud szabadítani az átoktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!