Jehova tanúi, ez tényleg így van?
Megnéztem EZT A TANÚTVT, magyarul. Ezek után informálódtam egy kicsit. Szeretném megkérdezni, hogy helyes következtetésre jutottam-e? TEHÁT: a szervezet kölcsönad teszemazt 20 milliót, egy királyságterem építésére. (8 millió a telekre, 12 az építőanyagokra és engedélyekre) INGYEN FELÉPÍTITEK, de nem a ti gyülekezeteteké lesz (amire egyébként a törvény lehetőséget adna) hanem a brooklyniaké. utánna törlesztetek, a teljes 20 millát, kamat nélkül. miért??? a világ legnagyobb üzlete: veszek egy telket, engedélyeztetem, megveszem rá az építőanyagot, INGYEN FELÉPÍTIK Isten rabszolgái, ÉS A NEVEMREÍRATJÁK, RÁADÁSÚL MÉG TÖRLESZTIK IS. aztán simán eladhatják, a teljes vételár az övék, a ti gyülekezetetek semmit nem kap belőlle. megkapja a teljes befektetett összeget, plussz az ingyen munkaerő árát,( hiszen az az ingatlan már legalább 30-at ér ha eladja) pl a bécsi bétellel is ez történt.
???
"*** km 06/12 5. o. Kérdésdoboz ***
„Hisszük, hogy a »Sioni Őrtorony«-nak JEHOVA a támogatója, és mindaddig, amíg ez igaz, ez a folyóirat sohasem fog emberektől kéregetni vagy emberekhez folyamodni támogatásért. Amikor az, Aki mondja: »A hegyek minden aranya és ezüstje az enyém«, nem gondoskodik többé a szükséges pénzalapról, megértjük majd, hogy ideje megszüntetni a lap kiadását.”
no, ezért kellett a tv. hogy beteljesedjen, hogy ez a folyóirat sohasem fog emberektől kéregetni. a tv-ről ugye nem ígértek semmit, sem az internetről. értitek, ugye?
Kérdezö, ez a mi dolgunk, nem a tiéd.
A te egyházad sohasem kért töletek pénzt? Nem tette az orrod elé a perselyt? A te egyházad sohasem gyüjtött be pénzt, hogy elküldje a katasztrófa súlytotta területeken élök megsegítésére? Mond miért nem kutatod inkább a saját egyházad pénzügyeit?
Mi bajod van? Mi adakozni fogunk továbbra is, ezt tették az izraeliták is és az elsö századi keresztények is.
Azt mondja az Írás, hogy Jehova szereti és áldja az örömteli adakozót, te ezt az érzést és áldást nem ismered. Azért kínlódsz ennyire hidd el. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!