3 napja ugyanazt ismétli, az egyik vezető testületi tag arról beszél, miért örül neki Jehova, ha neki (a vezető testületnek) adod a pénzed, és ingyen dolgozol nekik, amiért más pénzt kérne. Előtte még el szoktam csípni egy rövid részletet természetellenesen integető emberekkel.
Percek óta csak a pénzről beszél. Legalább őszinte, de engem ez speciel nem köt le.
2015. máj. 21. 13:08
2/30 anonim válasza:
szia
nem bántás képp de nem kötelezö nézni
egyébként mit gondolsz csak itt van adakozás?söt egyes helyeken kötelezö itt önkentes
2015. máj. 21. 13:14
3/30 anonim válasza:
Jehova tanúi szervezete soha nem kért, és nem is fog kérni pénzt a tagjaitól. nem figyelted meg, hogy ezt mondja? akkor nézd meg mégegyszer!sőt, Jehova tanúi szervezete szeretné, ha úgy lenne, ahogy régen volt, hogy a következő adásnak eről keljen szólnia: ne küldjetek több pénzt és értékes dolgokat testvérek, mert mindenre elég már, amit adtatok.
2015. máj. 21. 13:16
4/30 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy "mi nem kérünk pénzt, de azért adj pénzt, és dolgozz ingyen, mert ezt várja tőled Jehova."
#1 Szerintem nem őszinte, inkább átlátszó.
2015. máj. 21. 13:19
5/30 anonim válasza:
Ez rosszabb mint a TV2 jósdás műsor.
Akkora parasztvakítás. Egy tollvonással betiltanám. Ez a biblia kiforgatása. Vállalhatatlan.
Biztos Jehova intézte el, hogy legyen munkája... Véletlenül sem azért mert heteken keresztül keresgélt...
2015. máj. 21. 13:24
6/30 anonim válasza:
És mikor fognak a lélekkel foglalkozni? Egy vallásnak azzal kellene foglalkoznia, nem a pénzzel.
2015. máj. 21. 13:38
7/30 A kérdező kommentje:
#2 Azokat a másokat ti mélyen lenézitek, így nem elegáns arra hivatkozni, hogy ők is gyűjtik az adományt.
2015. máj. 21. 14:04
8/30 anonim válasza:
Érdekes látni hogy a szervezet régebben inkább az internet kerülésére szólította fel a híveket most pedig egy fordulattal már aktívan használják.
2015. máj. 21. 14:36
9/30 anonim válasza:
Minél kisebb egy szervezet, annál jobban működik.
2015. máj. 21. 14:54
10/30 anonim válasza:
és akkor még nem is láttad az előzőt, az aranyórásat. az lett volna az igazi, ha aranyórával a kezén adja elő mindezt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!