Ha van Isten, akkor miért nincsen?
Figyelt kérdés
Erre válaszoljatok, ha tudtok!
12/F
#Isten #akármicsoda
2015. máj. 19. 17:00
51/57 anonim válasza:
Ha nincs Isten, akkor miért kérdezed?
52/57 A kérdező kommentje:
Azért, mert sokan hangoztatják, hogy van. Ráadásul jó néhányan megtapasztalták már állításuk szerint.
2015. máj. 31. 18:10
53/57 kriszti124 válasza:
levegő sincs ennyi erővel..... hisz megtudod fogni ? látod? van illata? , mégis körülvesz minket, valamit be kell lélegeznünk.... Isten is pont ilyen. Nem érzékeljük a jelenlétét de mégis életben tart, kézben tartja a világ mindenséget.
54/57 Ozmium42 válasza:
A levegő minden szempontból tapasztalható, mérhető, vizsgálható. Jó lenne, ha az istenek ezrei közül csak egyről el lehetne mondani, hogy legalább egyfajta módon ellenőrizhető.
55/57 anonim válasza:
Én értem a kérdést. Úgy érti, hogy ha állítólag van és sokan mondják hogy van, akkor miért nem venni észre? Miért nem jobb az életünk, miért nem vagyunk boldogabbak? Sőt, miért történik annyi rossz az emberrel?
56/57 anonim válasza:
A kérdező 40. kommentjében leírt válaszaira azt mondanám, hogy nagyon- nagyon súlyosan korlátolt, azaz igen degenerált az elmeállapota, amit nyilvánvalóan nem lehet képes észlelni :), ezért kár is a vele való vita ("SZÓF'SÁS"), ám mások számára, akik még kellő nyitottsággal is bírnak, lehet rendkívül hasznos is...vagyis önmagában semmi sem jó, vagy rossz, csak "LÉTEZŐ" azaz VAN, és mi vagyunk akik ezt a "VAN-t" jónnak vagy rossznak aposztrofáljuk, azaz ítélkezünk, ami bűn!!!! :(
57/57 anonim válasza:
Szerény véleményem: Isten azért nem mutatja meg magát, azért nem mondja,hogy HELLO ITT VAGYOK, mert ha mindenki megbizonyosodhatna arrol, hogy létezik, akkor egy ido után már nem lenne érdekes, mindenki szarna a fejére. Igy (rejtve) érdekes marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!