Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A véletlen hogyan tudott...

A véletlen hogyan tudott élőlényt létrehozni?

Figyelt kérdés
Ha elég sok vegyszert összekeverünk akkor hogyan tud kialakulni ilyen tökéletes gépezet, mint a sejt, és még evolúcióra is képes, hogy gondolkodó embert hozzon létre?
2010. febr. 22. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:

Téosz üdvözletét küldi

Egyezzünk meg abban, hogy nem tudunk megegyezni.

2010. febr. 23. 14:39
 32/66 anonim ***** válasza:

"Úgy tudom elmélet sincs hivatalosan. Azt se tudják mit feltételezzenek."

Nagyon rosszul tudod. Még a neten sem kell keresgélned, elég, ha bekapcsolod a TV-t és kikeresed a megfelelő csatornát...

De ha arra sem vagy képes, hogy az e témával foglalkozó dokumentumfilmeket megnézzél, akkor ne várd, hogy ezt itt mások magyarázzák el neked.

2010. febr. 23. 14:41
 33/66 anonim ***** válasza:
pölö? hol?
2010. febr. 23. 14:42
 34/66 anonim ***** válasza:

pl: National Geographic

[link]

2010. febr. 23. 14:47
 35/66 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező de nagyon nem megy neked ez... Lehet hogy csak nem jól fejezed ki magadat. Ajánlottam neked könyvet, adtam segítségnek címszót, de hogy vizuális kép is legyen benned:

http://www.youtube.com/watch?v=alSY62eKPCo&feature=fvst

:D nagyjából...

2010. febr. 23. 14:50
 36/66 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként ez miért valláskritikai kérdés?

Vagy a kérdező nem is válaszra várt, hanem csak kritizálni a valláskritikát?

Ebben az esetben viszont annyira hülye, hogy azt sem fogja fel, hogy a valláskritika kritikája nem a tudomány kritikájában merül ki.

És még valami...

Ha a valláskritikát a tudománnyal azonosítod, akkor a vallást a tudománytalansággal?

2010. febr. 23. 15:00
 37/66 anonim ***** válasza:
megnézem, kössssz
2010. febr. 23. 15:12
 38/66 A kérdező kommentje:

15:00 Hülyézni menjél a tudod kicsodádba, de akkor ide ne írj többet, a kérdést biztos fel se fogod, nem hogy válaszolnál rá, persze mit várni tőled ezek után...

14:50, 71%-os ha ennyire tudod akkor mért nem a kérdésre válaszolsz? Egy büdös szót nem tudsz írni a kérdésre válaszolva, csak ajánlgatni.

Ha én értek valamit akkor le tudom írni pár mondatban is. És ez így van mással is. Úgy látszik te nem érted, vagy csak nagyon titkolod, vagy lusta vagy, de akkor meg minek nézegeted ezt a weboldalt?

2010. febr. 23. 18:09
 39/66 anonim ***** válasza:

Le tudod írni pár mondatban. Aham. Az gondolom a legkevésbé sem zavar, hogy a szóban forgó téma egész tudományágakat ölel fel, úgy mint szerves kémia, fizika, genetika, satöbbi. Akik ezzel foglalkoznak, az egész éetüket arra áldozzák, hogy a témában műveljék magukat, az ide tartozó irodalom ezerszer akkora terjedelmű, mint a Gyűrűk Ura.

Ezek után te azt várod, hogy foglaljuk össze pár mondatban. Osztán hülye-e vagy?

2010. febr. 24. 10:41
 40/66 A kérdező kommentje:

Megjött a másik hülyéző fogyatékos.

Egy ilyen beszél nekem arról hogy milyen tudomány mit ír le...

Megkérem, hogy csak kulturált, tisztelettudó emberek írjanak ide!

Köszönöm

2010. febr. 24. 13:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!