Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha van Isten, akkor miért...

Ha van Isten, akkor miért menstruálnak a nők?

Figyelt kérdés

Szerintem a kettőnek együtt nincs értelme.

A menstruálás tisztátalan dolog, mivel folyik a nő vaginájából a véres trutymó, amitől nekem nem lesz hozzá gusztusom.

Ezt miért nem lehetett úgy megoldani, hogy például a petesejt ne kiszakadjon a méhfalból, amikor nem termékenyül meg, hanem felszívódik a szervezetben?

2015. márc. 1. 18:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%

"Elárulok egy nagy titkot neked: A "magömlés is tisztátalan dolog! "

"Isten tökéletes és tökéleteset alkotott!"

Szóval Istennek az a tökéletes, ami önkéntelenül is tisztátalan dolgokat művel. Gratulálok, nagyon ügyes vagy.

Csak az a fránya logika ne létezne, még akár igazatok is lehetne!

2015. márc. 1. 22:17
 22/27 anonim ***** válasza:
74%

Ez nem tisztátalan, hanem természetes, egészséges dolog, úgy mint pl. a magömlés és wc-zés. Elárulok valamit: a szülés sem esztétikusabb, és bármi hihetetlen, még te is így jöttél ki.

Én nő vagyok és hidd el, én örülnék a legjobban, ha csak annyi lenne, hogy felszívódna a petesejt és nem lennék úgy rosszul minden hónapban, ahogy te a kis agyaddal el se tudod képzelni, de mégis elfogadtam, hogy ez a természetes és ez van. Fölösleges miatta az Istent okolni, mert attól nem lesz jobb.

2015. márc. 1. 22:58
 23/27 Passiflora ***** válasza:
100%

"Ezt miért nem lehetett úgy megoldani, hogy például a petesejt ne kiszakadjon a méhfalból, amikor nem termékenyül meg, hanem felszívódik a szervezetben?"

Úgy van megoldva, hogy nem "szakad ki a méhfalból", és felszívódik. :-)

Ha a biológia órákon nem figyeltél, érdemes lenne pótolnod, hogy tisztában legyél alapvető dolgokkal az emberi test működésével kapcsolatban.

A petesejt már rég nincs sehol, amikor a menstruáció történik. Kb. 24 órán keresztül életképes és megtermékenyíthető, utána szétesik és felszívódik. A megtermékenyülés pedig a petevezetékben történik, és ha ez nem következik be, akkor nincs minek beágyazódnia a méhnyálkahártyába.

Azt, hogy a vérzést mi okozza, Ozmium42 már szakszerűen leírta neked.

"ahonnan gennyes-véres cucc szivárog minden hónapban"

Genny pedig nem ürül egy egészséges női szervezetből sem ilyenkor, sem máskor, szóval ettől felesleges viszolyognod. (Ha ez történne, ott már valami komoly baj lenne).

2015. márc. 2. 09:13
 24/27 ceri ***** válasza:
77%

"Csak az a fránya logika ne létezne, még akár igazatok is lehetne!"

Hát igen. :) Ez a baj a szélsőségekkel -képes egy állítást olyannal igazolni, ami valójában pont ellentétes az állítással. A szemellenző nem ad lehetőséget a tisztánlátásra.

"..de mégis elfogadtam, hogy ez a természetes és ez van."

Hát igen, így gondolkodik egy egészséges ember. Aki meg nem érintett közvetlenül -mint pl én- az ilyenkor minimum együttérzést tanúsít, segít ha tud valamiben, és nem a saját gondjait látja még más bajában is. Ráadásul úgy teszi ezt a "steril" ember, hogy közben a nőiséget gusztustalannak nevezi. Hát ide jutott a világ! Én azért remélem, hogy ezt nem komolyan gondolta a kérdező, inkább csak az volt a célja, hogy istent (és rajta keresztül a hívőket) rugdossa. Na nem mint ha ez emberhez méltó cselekedet lenne, de úgy látszik ezt nem is lehet mindenkitől elvárni, aki annak látszik.

2015. márc. 2. 09:30
 25/27 anonim ***** válasza:
78%

Ez most komoly?

A jó kalóz átszeli a vörös tengert is!

Utána meg amúgy is illik megmosakodni, szóval bánja a fene, jobban csúszik, aztán abból tutira nem lesz gyerek...

2015. márc. 2. 09:51
 26/27 anonim válasza:
Szerintem, te nem vagy normális!!!
2015. márc. 3. 23:57
 27/27 Ozmium42 ***** válasza:

# 25 Már vártam, mikor süthetem el ezt:

[link]

Mellesleg, ha már Joker:

[link]

2015. márc. 4. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!