Ha van Isten, akkor miért menstruálnak a nők?
Szerintem a kettőnek együtt nincs értelme.
A menstruálás tisztátalan dolog, mivel folyik a nő vaginájából a véres trutymó, amitől nekem nem lesz hozzá gusztusom.
Ezt miért nem lehetett úgy megoldani, hogy például a petesejt ne kiszakadjon a méhfalból, amikor nem termékenyül meg, hanem felszívódik a szervezetben?
hahahhhaahahahhahahhaahahhahahahahahha
Ez jo volt !
szia.
Hát megfogalmazhattad volna emberibb szavakkal is.
Na de a vérzés, tisztulási folyamat, ha ez nem lenne betegek lennének az asszonyok,
A Férfi is szokott tisztulni, persze nem vérzéssel,
Te komolyan ilyeneken töröd a fejed? És a menstruáció miatt nincs gusztusod a nőkhöz?
El kell fogadni, ez van.
Hát én be nem dugom a farkam egy olyan lyukba, ahonnan gennyes-véres cucc szivárog minden hónapban. :\
Létezik olyan nő, aki nem menstruál? Mármint, aki nem is várandós, mert gondolom, ha ezt nem említem meg, akkor lesz valami okos, aki elsüti, hogy akkor feküdj le terhessel.
Kérdező!
Tanulni, tanulni. Még nagyon sokat. Akkor talán egyszer nem kevered ebbe istent, és megérted a lényeget. Ha nem teszed, amit javasolok, boldogtalan életed lesz. A női test és annak működése célszerűen van "kitalálva", így működik, ha neked ez nem felel meg, az attól van, hogy rengeteg téveszme káosza kavarog agyadban. A tanulás tisztító folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!