Van az embernek szabad akarata vagy nincs?
Már többször alátámasztottam, amit írok, biztos nem olvastad el. De ha szeretnéd mégegyszer leírom. Az Univerzumban a dolgok okkal történnek, ezért visszavezethetők korábbi dolgokra. Ezért a cselekedeted is visszavezethető egy korábbi dologra. Akár a te születésed előtti dologra is. Tehát ha már jóval a születésed előtt lehetett tudni, hogy te mit fogsz csinálni, tehát nem tudsz rajta változtatni, tehát nem tehetsz róla, ha rosszak lesznek a cselekedeteid.
Az meg, hogy mondatokra szeded a szöveget jól tükrözi, hogy fel sem fogtad mit írok. Leírtam, hogy ugyanolyan környezet kell az ugyanolyan döntésekhez, azt is leírtam, hogy mi az ugyanolyan környezet, erre te elkezdet, hogy hát állítsunk sorba néhány embert stb. és a következő bekezdésben meg elintézed annyival, hogy nincs klónozás. Az feljebbi bekezdést teljesen figyelmen kívül lehet hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!