Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Na szép kis egyházak! Mit...

Mulder614 kérdése:

Na szép kis egyházak! Mit szóltok ti ehez?

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 31. 13:23
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%

A templom NEM hajléktalanszálló, szóval jogos, hogy nem allhat ott.

Márcsak azért sem, mert ha nincs bezárva a templom, akkor reggelre minden értésebb tárgy eltünik, és a nem elvihetö dolgok meg tönkretéve.

2014. dec. 31. 13:59
 2/34 anonim ***** válasza:
93%

Ez EGY templom és nem EGYHÁZAK, föként nem többesszámban.

Mellesleg igazuk volt, mert sem bezárni nem lehet oda senkit, sem nyitva nem lehet hagyni a templomot, mert különben másnapra kirabolnák, megrongálnák azt. Meg ott benn megfagyna az illetö, mert éjjel nincs semmiféle fütés.

Arról meg nem is szólva, hoyg sem WC, sem kézmosási lehetöség sincs egy templomban.

2014. dec. 31. 14:02
 3/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok vallásos, sőt kifejezetten vannak fenntartásaim a vallásokkal szemben. Viszont a 444 meg egy kib*szott erkölcstelen balliberális szennyoldal, ami direkt az ilyen dolgokra utazik. Ott van hogy be akarták zárni a templomot. Bemegy a csövi rázárják a templomot és ott hagyják? Vagy megvárják míg szundít egyet a padon? Nonszensz. A csövesnek megmondták hogy nem, az meg ellenkezett, elvitették a rendőrökkel tök tiszta sor. Ha tehozzád beállít egy csöves hogy had menjen be melegedni, és nem akar elmenni mit csinálsz? Na ugye... Ez egy újabb gennyes félremagyarázott húzás az utlraliberális 444-től, amivel az egyházat próbálják lejáratni. Mondom ezt úgy hogy nekem is éles kritikám van a római katolikus egyházra...(meg úgy a legtöbbre)
2014. dec. 31. 14:02
 4/34 anonim válasza:
73%
Legalább egy ilyen rövid kérdésben ne hibázna a kérdező. :/
2014. dec. 31. 14:14
 5/34 anonim ***** válasza:
65%

Na most egy gyanúsan hasonló mai kérdéshez írt válaszomat másolnám be ide is:

"Na most nem is teljesen a témához szólok hozzá, de a 444-et jobb ha nem olvasod akkor, ha nem akarod naponta a fejedet a billentyűzetbe verni.

1. A 444 cikkeinek nagy része angol bulvároldalakról és néha igazi hírportálokról átvett, általában rosszul lefordított cikkek. Hozzáadott érték 0.

2. A 444 szerkesztősége direkt trollkodik, ezzel magasabb kattintásszámot érnek el. Most tessék, én is rákattintottam.

3. A nem külföldi forrástól vett cikkek fele maximum 1 mondatból áll és egy cicás gif van benne. Esetleg egy kép az aktuális észak-koreai diktátorról, amit viccesen összehasonlítanak valamelyik fideszes, esetleg jobbikos politikussal.

Összefoglalva: a 444 nem hírportál, hanem egy bulvároldal és egy politikai véleményblog keveréke. Nem tudom, hogy a fent linkelt cikkben honnan vannak az információik, hogy a fiúval mit csináltak a pszichológusai, ugyanis tudtommal ezek az orvosi titoktartás tárgyát képezik, tehát nem hiszem, hogy csak úgy odaadnák nekik. Nem olvastam utána a témának, de látatlanban is adok 50% esélyt rá, hogy ismét belefutottak egy kacsába vagy egy médiahekkbe és egyáltalán nem történt meg az eset amiről írnak."

Egyéb magánvélemény: a templom nem hajléktalan szálló. A csöviket ismerve annak is elég nagy a valószínűsége, hogy részeg vagy erőszakos volt. Egyébként pedig a cikk semmi konkrétumot nem ír.

2014. dec. 31. 14:30
 6/34 anonim ***** válasza:
51%

Természetesen a templom nem hajléktalanszálló, de:

Nekik nem jutott eszükbe, hogy annak a szerencsétlennek valamilyen segítséget nyújtsanak??? Ez az a sokat hangoztatott keresztényi szeretet???

2014. dec. 31. 14:37
 7/34 anonim ***** válasza:
88%
Kihívták a rendőröket hogy vigyék el egy szállóra. Valószínűleg a rendőrök nem csak kivitték a templomból és ledobták a földre.
2014. dec. 31. 14:42
 8/34 anonim ***** válasza:
35%
Az nem baj ha nincs wc, mert amilyen hideg van a templomokban, úgyis beléfagy szerencsétlenbe a szar.
2014. dec. 31. 14:55
 9/34 anonim ***** válasza:
47%
Az Úr háza úgy tűnik, mégsem áll nyitva mindenki számára.
2014. dec. 31. 14:58
 10/34 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdezö, nem néztem meg bevallom a linket.

Mindenképpen egyetértek a 71-essel, hogy a bulvár nem a bölcsesség az ismeret forrása.

Egy okos ember óvatos, mielött hagyja magát feluszítani.

Én megkérdezném a kedves szerzöket, hogy ök miért nem fogadják be otthonukba a hajléktalant, télire miért nem engedik be a saját konyhájukba, fürdöszobájukba szobájukba az ágyba?

Ne mást kritizáljanak. Ilyenek ezek a mindenféle fajta blogok, bulvár, tudják hogy mindig van aki elolvassa, és hagyja magát feluszítani. Sokszor a haszon kérdése, esetleg a saját sebjeiket nyalogatják. :(

2014. dec. 31. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!