Mi annak a szép zenének a címe, ami a Szent István rádióban szokott szólni éjfél előtt mindig egy ige alatt?
Figyelt kérdés
Egy férfi szokta felolvasni, és alatta egy nagyon szép dal szól. Mi lehet a címe?2014. jún. 21. 22:07
2/5 anonim válasza:
Remélhetőleg valaki majd segíteni fog:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
Gondolkodj el a szövegén mélyen..
3/5 anonim válasza:
Esetleg ha van kedved ide írhatsz egy e-mailt:
info@szentistvanradio.hu
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves Lucifer! Köszönöm a segítséget, nagyon rendes vagy! Sajnos még nem érkezett válasz rá, de szerintem írok a rádiónak, mert nagyon szeretem ezt a zenét, annyira szép, nem az, ami az elején van, hanem egy kicsit később kezdődik! Az igéket mindig szeretem meghallgatni, mert mindig nagyon igazak! Mégegyszer köszönöm!
2014. jún. 22. 12:47
5/5 A kérdező kommentje:
Végre jöttek válaszok, de sajnos egyik sem az, amit kerestem... Az elejét, azt tudtam, hogy a Silencio, de ami utána jön az pedig nem az, amit a válaszoló leírt... Nem baj, majd meglesz egyszer...
2014. jún. 23. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!