Ha Isten létezik, akkor miért nincsenek olyanok, akik szerint rossz?
"Mutass rá csak egy történetre, amiből az jött számodra le, hogy ezek szerint még is csak jó dolog volt? Csak egyre."
"3Mózes 15:32–36.
32. És midőn Izráel fiai a sivatagban voltak, találtak egy férfiút, amint fát szedegetett szombat napján. 33. És odavitték őt azok, akik rajta érték, hogy fát szedegetett, Mózeshez és Áronhoz és az egész községhez[70]. 34. És őrizet alá helyezték őt, mert nem volt eldöntve, mi történjék vele[71]. 35. És szólt az Örökkévaló Mózeshez: Ölessék meg az a férfiú kövezze meg őt kövekkel az egész község a táboron kívül. 36. És kivezette őt az egész község a táboron kívül és megkövezték őt kövekkel és meghalt; amint megparancsolta az Örökkévaló Mózesnek."
"Továbbá, ha már Jézussal véded a meglátásodat, akkor tudod-e, hogy mit mondott Jézus a tanítványainak az ószövetségi dolgokról? És miért mondta azt, amit mondta?"
Miért,mit mondott,és miért mondta? Mesélj.
# 34/35
A 4.könyveben van.Ahonnan másoltam,ott valamiért harmadikat írtak.
Kérdező: erre már csak inkább azt tudom mondani, hogy imádkozom a lelkedéért, hogy meggyógyuljon és megvilágosodjék! / Csak, mert egy kedvesnek látszó ember becsapott és megbántott téged azt nem kellene sem Jézusra, sem Istenre kivetítened, hogy akkor Ők is ilyenek! / Sajnálom, hogy belül ekkora bajban vagy lelkileg! :(((
36os: ok, elolvasom, és utána reagálok neked is. / Fejből én sem tudok ám mindent! :) /
Kérdező ezt aztán igazán felesleges szépítened:
"Amúgy meg elég sok dologgal lehet vádolni Jézust, nem gondolom, hogy attól még, hogy valaki kedves, szimpatikus nem fog hazudni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!