Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a bibliát is egyszerű...

Ha a bibliát is egyszerű emberek írták, akkor miért hiszik a keresztények hogy az egy szent írás?

Figyelt kérdés
hiszen annyi az egész hogy pár ezer éve azonos gondolkodásmódú emberek összeírták a nézeteiket és a meséiket,meg még Jézus is írt bele okos dolgokat és egyből az lett a szent írás,nem az általatok létező isten írta a könyvet akinek nincs is fizikai teste,hanem olyan emberek mint ti vagy én
2014. szept. 4. 20:15
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
51 ez érdekesnek hangzik este el is olvasom mindet
2014. szept. 7. 14:32
 52/53 sandor76 ***** válasza:
0%

Szia kedves kerdezo,aranyos vagy ,hogy tudsz igy is kerdezni.

Mar erintettek amit szeretnek irni neked ,de megprobalom.

Igazad van abban,hogy sem en, sem egy ma elo ember nem beszelt sem szemelyesen ,sem alomban,sem sehogy Istennel.

Aki nem akarja vagy szeretne megtudni mi van abban a Bibliaban leirva,legyen ugy.

Aki viszont szeretne,az megvizsgalja,hogy mi van benne,miert az,ki irta,es miert irta.

-Itt jon az amit mar irtam a valaszok elejen.-

Ha megfigyeled milyen esemenyek tortentek meg mar idaig a tortenelemben,es hogy a Biblia ezeket jo elore megjovendolte,akkor fogsz elgondolkodni,hogy egy jo kis csalas,ugyes trukk,vagy tenyleg van benne valami.

Ha az elso akkor itt vege,nem fogsz vele foglalkozni.

Engem is es meg sok mas embert is erdekelt,vajon mi lessz ezeknek a vege,es komolyan foglalkoztam vele,hogy all ossze a kep.Az a kep amirol a Biblia beszel.

pl;Nyomorusag,Armageddon,igaz hivok,hamisak,stb.

Na amikor mar van egy alapismereted[mert hat erdekel,jo nem teged,de engem],akkor megerted miert lett megiratva a Biblia es mi az egesz ertelme,mit szeretne a szerzoje tudatni az emberekkel.

Ugyanis minden emberhez szol aki hallgat ra,mit tegyen,hogy jobb legyen az elete,ne keruljon bortonbe,jobb apa,anya legyen,es ki tudja mutatni a szeretetet masok irant.

Ezt a mai vilagban nehez.Azert ,mert;

2Timoteusz,3;1-5.

Azt pedig tudd meg,hogy az utolso napokban nehezen elviselheto,valsagos idok lesznek.

Mert az emberek onmagukat szeretok lesznek,penzszeretok,onteltek,gogosek,karomlok,szuleik irant engedetlenek,halatlanok,illojalisak,termeszetes vonzalom nelkuliek,olyanok,akik nem keszek semmilyen megeggyezesre,ragalmazok,onuralom nelkuliek,vadak,a josagot nem szeretok,arulok,kemeny fejuek,buszkesegtol felfuvalkodottak,inkabb gyonyorszeretok,semmint Istent szeretok,..

Tudod ezek a szavak hozzam szolnak,es en ezeket latom is beteljesedni,bar meg nem vagyok oreg.

Beszelhetnek,a vilaghatalmakrol,katasztrofakrol,es az emberi hulyesegekrol milyen messzire mennek el.

A csucspont pedig az,hogy ebben az idoben,amikor ezek egyszerre megfigyelhetoek lesznek,be lessz gyujtve egy nep amelyet Isten helyesel,ez nincs meghatarozva melyik lessz,de az igen,hogy miket fognak megtenni,ill.miket nem fognak megtenni,mert ezt varja el Isten.

pl.Nem fognak fegyvert es olik halomra az embereket.

Mindenki ezt hangoztatja megsem teszik.

Roviden;a Biblia lapjain keresztul tanitja a kovetoit,mit miert tegyenek,mikozben akik nem figyelnek ra mennek az emberek utan.

Ha szetnezel a vilagban,lathatod milyen amikor emberek iranyitanak,es mondjak mi a jo.

Had ne soroljam.

Armageddonkor eleri a csucspontjat Isten szandeka,addig mindenkinek donteni kell.

Ha lenne ismeretunk lathatnank,de mivel nincs,nem latunk semmit ezekbol.

Hamarosan komoly esemenyek fognak kezdodni,amik mar megtortentek egyszer a regmultban,nem sokan eltek tul.

Tudod mindig vannak nagypofaju emberek,akik hoborognek,hogy igy meg ugy,de ezek mindig pofara esnek,meg a meseben is igy van.

Ha nem szeretnel nem kell tenni semmit csak menni az arral,ahogy az emberek iranyitanak,vagy lehet valasztani ismeret utan kit kovetnel,melyik a biztosabb.

Koszi,hogy elolvastad,szep napot.

2014. szept. 7. 21:21
 53/53 Napfonat ***** válasza:

"“NINCS MÁS ISTEN, CSAK ÉN” “TUDVÁN EZT, KI MERNÉ IMÁDNI A KORÁN ÉS A BIBLIA HAMIS ISTENEIT?”

- Sátán"

Öléggé balf.sz ez a sátán, ha egy gyökér kis nép így le tudta taszítani őt a trónról!

Mellesleg a lopásokról mások is szólnak, még dokut is készítettek róla:

http://www.youtube.com/watch?v=ETy6KHfNaIk

2014. szept. 7. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!