Ha a bibliát is egyszerű emberek írták, akkor miért hiszik a keresztények hogy az egy szent írás?
#21, ez úgy butaság, ahogy van.
Bár a stressz közrejátszhat a rák kialakulásban - azzal, hogy legyengíti az immunrendszert - de nem az az oka.
Rákközpontok meg végképp nincsenek az agyban.
21-es!
Nagyon érdekes a cikk! Ma már egyre elterjedtebb nézet az, hogy az ember életmód- és környezetváltoztatással, na és a felfogása és gondolatai gyökeres megváltoztatásával teljesen és örökre kigyógyulhat a rákból (feltéve, ha életmódját és gondolkodását élete végéig aktívan gyakorolja).
#7: Most őszintén. Manapság ha azt kezdem állítani,hogy hangokat hallok,égő dolgokat látok ... stb., mi történik velem?
1. Egyáltalán nem biztos, hogy dili házban küldenek, az is lehet hogy egy újabb nagyon népszerű vallás alapítója leszel. Mondjuk egy Mormon reformer.
2. A hangokat halló dilisekből még nem következik, hogy minden hangot halló dilis, mint ahogy a dilis tudósokból sem következik, hogy minden tudós dilis.
3. Ki az aki, biztosra kijelentheti, hogy nincsen szellemi valóság, hogy onnan hangokat hallani lehetetlen? Végső soron az ateizmus is csak egy vallás, mert nem tudja bizonyítani, hogy ilyen nincs.
4. Meglehetősen sokan állítják, hogy hallottak hangokat, a történelem során, akikről nehéz elképzelni, hogy tudatosan hazudnának, s nem tűntek dilisnek sem. Ez a viszonylag sok tapasztalat, miben más mint a tudományos tapasztalatok, miért lenne kevésbé bizonyító ereje, hogy valamiféle szellemvilág létezik.
Persze én ezzel egyáltalán nem mondtam, hogy minden ilyen hanghallás, látomás stb. hasznos, sőt biztos vagyok benne, hogy a túlnyomó többsége marhaság, amit hitem alapján a rosszakaró szellemi világgal magyarázok.
A Biblia igaz, hiszen le van benne írva!
És Isten szava, ez is le van benne írva!
Innentől kezdve nem is értem, hogy lehetnek bárkinek is kétségei...
Azért létezik még kereszténység, mert nehéz lenne több millió embert diliházba zárni...
22-es!
nyilván te is elvégezted ezeket a kísérleteket, és neked más tapasztalataid vannak. Vagy csak a gyógyszerlobbinak dolgozol? Manapság az orvostudomány szinte minden betegséget pszichoszomatikus alapokra vezet vissza.
Sőt a placebo hatás is agyi folyamat. Ez egyértelmű.
Ha gyógyulni lehet, betegedni miért ne lehetne lelki alapon, és fordítva.
Na mind1 nem ez a téma itt. Bár közvetve (hit) összefüggnek a dolgok.
"Ha gyógyulni lehet, betegedni miért ne lehetne lelki alapon, és fordítva."
Te tudsz olvasni?
Azt írtam, hogy VAN köze hozzá.
DE NEM EZ OKOZZA!
És gyógyítani is csak nagyon korlátozottan lehet így.
A már kialakult rákra is hatnak a lelki hatások: ugyanígy az immunrendszer gyengítésével vagy erősítésével.
De az esetek 99%-ában gyógyszer vagy műtét is kell, mert az immunrendszer önmagában gyenge ehhez.
És az agyban NINCSENEK rákközpontok!
Ezt nem tudom, miért nem lehet megérteni. Ismerjük már az agyat valamennyire. Nem, nincsen egy eldugott zugban sem rákközpont.
Ez ugyanolyan ostoba babona, mint hogy a C vitamin rákot okoz (mert a citromsav ciklust Krebs ciklusnak is hívják, és szegény Krebs professzor neve ugye rákot jelent).
"az esetek 99%-ában gyógyszer vagy műtét is kell."
Aha, ha a halálozási arányt legalább ilyen magasan akarjuk tartani, akkor feltétlen. Van tapasztalatom a chemoról, ha nem is személyesen, de a családban. +
" DE NEM EZ OKOZZA!"
hanem mi? mert akkor nyilván van megoldásod.
"az agyban NINCSENEK rákközpontok! "
vsz nincs, de a szerveknek meg vannak és ezeknek az elváltozásairól van szó a cikkben. (gondolom rosszul van fordítva, vagy aki átvette a cikket rosszul értelmezte) Ha akarnád, szerintem te is képes lennél megérteni a lényeget.
"És mi van a Bibliában található ellentmondásokkal,logikátlanságokkal?"
Nincs benne. Vannak olyan weboldalak, amiket olyanok írnak, akik nem nagyon forgatják a Bibliát, de gyönyört éreznek ha káromolhatják Istent és írnak le olyat, amit egy keresztény csuklóból meg tud magyarázni. Viszont mivel buták és sötétek, a magyarázatot nem fogadják el, szerintem agyuk sincs, hogy felfogják és csak hajtogatják tovább a sületlenségeiket.
Nem többek ezek sem az ösztönállatoknál. Szex megy, káromlás megy, a többi nem lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!