Miért nincs igazuk az ateistáknak?
Az ateisták többsége azt mondja, hogy tudományosan nem lehet bizonyítani Isten, vagy a hit létét.
A tudomány megfigyelésekből és tapasztalatokból áll, amit ki lehet mutatni valamilyen módon bizonyítani.
Ha megnézzük egy ateista képességeit és szembevetjük egy hívőével akkor látható különbséget észlelhetünk. Ez a különbség különböztet meg egy ateistát egy hívőtől. A hitnek az ereje. "Egy cél." Arról nem beszélve hogy eddig minden civilizációnak volt egy magasabb rendű lénybe vetett hite. Most ezt a hitet akarják cáfolni?
Próbáljon hinni az ateista és többé nem ateista.
Ez az én gondolatom. És szerinted miért nincs igazuk az ateistáknak?
tegnap 23:39-nek
Én meg azt állítom, hogy a föld lapos.
Meg azt is, hogy 2x2= 7.
Bizonyítani nem tudom, de minden ellenkező bizonyítást, akár hányan igazolják, hazugságnak mondom.
Ha valamit állítotok, akkor nektek kell bizonyítani, ha valaki kétségbe vonja egy mindenki által bizonyított ténnyel.
mert egy magasabb lénynek biztos hogy léteznie kell.
magától biztos nem jött létre egy ilyen bonyolult és érdekes világ
,,Próbáljon hinni az ateista és többé nem ateista."
Már ne haragudj,de ez pont az a felfogás,ami miatt ateista vagyok.Intoleráns és elvakult.Senkire nem lehet ráerőltetni azt,amiben nem hisz,azért mert szerinted hinnie kellene.Ez a Te állásfoglalásod.
,,Ha megnézzük egy ateista képességeit és szembevetjük egy hívőével akkor látható különbséget észlelhetünk. Ez a különbség különböztet meg egy ateistát egy hívőtől. A hitnek az ereje. "Egy cél." "
Nos,a különbség a józan gondolkodás megléte és/vagy hiánya,de nem akarok vitatkozni ezen.A hit ereje meg
inkább az emberi csökönyösség erejében mérhető.Neked cél a hit,nekem nem.Szerinted egy ateistának nem lehetnek ilyen magasröptű,de valósabb céljai?Hmmm?
,,Arról nem beszélve hogy eddig minden civilizációnak volt egy magasabb rendű lénybe vetett hite. Most ezt a hitet akarják cáfolni?"
Nos,50 ezer vallás van a Földön.Mindegyik a maga istenét,tanait,meggyőződését vallja igaznak.Nem hiszem,hogy cáfolni kellene,ez a szám önmagáért beszél.
,,És szerinted miért nincs igazuk az ateistáknak?"
Ezzel a kérdéssel eleve azt mondod ki,hogy nem lehet igaza
az ateistáknak,ahelyett hogy kinyitnád a szemed és a füled.Azoknak szól a kérdés,akik olyanok mint te, előítéletesek és elvakultak.Bocsánat,én pedig nem akartam intoleráns lenni.De ez heccelés!
A kérdés hibás.
Az ateistáknak igazuk van a maguk szemszögéből, csak ez nem igazán jó dolog.
mert
-logikátlanok
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
- ha valami tény az már nem szorul bizonyitásra. Ezt az egyszerü igazságot sem képesek felfogni.
-irracionálisak
- Hisznek - igen HISZNEK - abban, hogy a világ a semmiböl keletkezett. Bizonyitani nem tudják, de übermenschnek gondolják magukat mert ezt a hitet követik.
"...Tudod hány embert ismertem..."
Mondj egy példát. Mi történt, hogy történt?
Ki fog derülni, hogy nem isten akarata van a dologban.
Na!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!