Egyetértetek velük? Igazuk van?
Én 14 évesen még nem nagyon voltam hungarista, de most 16 évesen vérbeli hungarista vagyok :) (én sem iszok, nem cigizek, jó tanulok)
A szüleimet nem nagyon zavarja, mivel ők is eléggé azok, ami meg a bátyámat illeti, szinte miatta lettem az, amit egyáltalán nem sajnálok. :)
Az osztályban nálunk is rengeteg hungarista van, főképp fiúk.
Légy büszke, hogy igazi magyar vagy és ilyen gyönyörű nyelvet beszélsz! :D
16/L
Én nagyon büszke vagyok,de anyám azt mondja vannak az életben fontosabb dolgok is mint ez a pár hónapos hisztim hogy ungarista vagyok,holott már kicsi korom óta az vagyok.
Szerencsés vagy hogy a szüleid is azok meg a bátyád is,nekem apum megbékélt vele,nővéremet cseppet sem érdeklem,bátyám meg félig-meddig örül neki.De anyum nagyon ellenzi ezt.Múltkor már azt kérdezte,hogy mért nem tudok úgy öltözni mint a többi velem egykorú lány,erre én megkérdeztem higy mért akkor k*rvának öltözzek?Erre azt mondta ne merjek feleselni és szobafogságot kaptam.Az zavar a legjobban hogy soha nem mutatta ki hogy tisztelné azt hogy hungarista vagyok vagy ilyesmi,mindig csak a nővérem volt a tökéletes lánya,aki főiskolára jár,mellette dolgozik és van vőlegénye is.Mellette én vagyok a kis különc hungarista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!