Egyetértetek velük? Igazuk van?
Már bocsánat, de most úgy beszélsz, mint ha a te érdemed lenne az, hogy magyar vagy... Én ezt soha sem értettem. Ez az ország se nem jobb, se nem rosszabb, mint a többi. De azt sem értem, hogy miért ennyire fontos ez neked? Jó, legyél hungarista, de akkor ezt ne emlegesd mindig, mert meg fognak útálni. Hogy miért? Mert általában a hungaristák rasszisták, kirekesztőek, agresszívek, stb. Tudom, hogy nem mind, de mégis csak ezekből van több.
De mint mondtam, a világnézetedet te választod, de akkor maradjon is meg neked, mivel, ha ezt emlegeted, akkor meg fognak unni.
Megkapod, de te is válaszolj akkor.
A válaszom pedig: én sem értenék egyet a gyerekemmel, ha egy szélsőséges stílusirányzatot követne.
Bár még csak 17 vagyok, én se örülnék, ha a (leendő) gyerekem csatlakozna bármilyen szélsőséghez. Persze, szeresd a hazádat, de nem szabad, hogy ez esetleg más népek lenézésével vagy saját magunk felmagasztalásával váljon egyenlővé.
Amúgy, nem sértésnek szánom, de ha annyira magyar vagy, tudhatnád az ikes igék ragozását (nem iszok, hanem iszom), illetve azt hogy nincs olyan hogy "szokok", úgy mondjuk, hogy szoktam. Az is egy módja, hogy kimutasd a magyarságod, ha szépen és választékosan használod a nyelvet, ebbe szerintem a szüleid se tudnának belekötni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!