Kinek a hibája az hogy én nem hiszek?
Figyelt kérdés
Az Ördögé vagy az istené ?
Mert egyszerűen nem tudok olyan dolgokat elhinni ami hihetetlen, ha hinnem kénen akkor hazudnék magamnak.
Magamról annyit hogy katolikus vagyok és hívő családba nőttem fel, tisztelem azokat akik hisznek . De sajnos nekem meseszerűnek tűnik az egész!Mindent a bibliával magyaráznak és idézeteket mondanak ,amit hús-ver emberek írtak. Biztos jót akartak vele, nem is mond az semmi rosszat. " Nagyapó mesefája" abban is van annyi igazság mégsem hiszem el.
2010. jan. 12. 20:08
1/40 anonim válasza:
Mert ez valakinek a hibája, azt gondolod?
2/40 A kérdező kommentje:
Igen ! mert a hívők szerint az nagy hiba ha valaki nem hisz Istenbe.
2010. jan. 12. 20:20
3/40 A kérdező kommentje:
én lennek a hibás ?
2010. jan. 12. 20:21
5/40 A kérdező kommentje:
Ha én azt mondom neked, hogy rácsapok a pálcámmal a tengerre és az kettényílik, te akkor elhiszed ?
2010. jan. 12. 20:24
6/40 anonim válasza:
Még az a szerencse hogy nem kötelező hinni bármilyen istenben.
A józan ész legtöbbször többet ér mint az ima... (mindig?!)
7/40 anonim válasza:
Ez a hit.Elhinni olyan dolgokat,amelyeket racionális gondolkodással nem vagy képes.Én is szeretnék hinni de nem megy.
9/40 A kérdező kommentje:
Ha egy tárgy fehér akkor hajiba mondja nekem bárki hogy fekete, mert valahol le van írva, hogy fekete. Úgyis fehérnek latom !
2010. jan. 12. 20:31
10/40 anonim válasza:
egy vak sosem fogja megérteni, felfogni a színeket.
ettől a színek még léteznek.
ja és egyébként fénytanilag a fehér és a fekete az ugyanaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!