Azért,mert a pokolra fogsz jutni, te mocsk*s ateista.
2010. jan. 27. 18:36
2/38 anonim válasza:
Nekem van egy privát véleményem, mindenki higyjen abban amiben akar, de azt ne hangoztassa, mert abból csak baj lehet.
2010. jan. 27. 18:42
3/38 anonim válasza:
Ennek inkább ahhoz van köze, hogy tud-e valaki viselkedni, vagy nem.
Jellem, jól neveltség kérdése.
Mindegy, hogy vallásos-e.
2010. jan. 27. 18:44
4/38 anonim válasza:
Mert vallási fanatikusok. Azok, akik igazán megértik a tanokat, nem gyűlölködnek mások iránt, különösen mai civilizált világunkban; én pl nagyon jól el tudok beszélgetni egy református lelkésszel úgy, hogy mindketten az értelmes embert látjuk egymásban, és nem az álszenteskedőt és a pogányt. Másrészt szerintem nagy tapintatlanságra vall egy társaságban vagy akár négyszemközt vallási vitába bonyoldóni, mert egyik fél sem tud objektív lenni, és a vita parttalanná válik.
2010. jan. 27. 18:44
5/38 anonim válasza:
A hívő ember számára mindenki pogány gyaur, goj, hitetlen, több nem jut eszembe, aki nem vele azonos vallású.
Tehát a vallásos embernek nem csak az ateistákkal van baja, hanem a más vallások követőivel is.
Számomra ez agyrém, de hát ilyen világban élünk.
Ha nincs probléma akkor gyártani kell, mert még a végén jól fogjuk érezni magunkat.
2010. jan. 27. 18:48
6/38 anonim válasza:
Nem baj, mindenkinek egyéni szociális problémája!Az is mindegy hha baptista vagy csak be tudj illeszkedni a társadalomba!A vallás nem határozza meg az embert.Az csak azért van hogy legyen miben hinned-vagy esetleg bedobáld a felesleges pénzed a papnak-és úgy érezd h nem vagy egyedül a világban mert itt van Isten aki nem hagy el...
2010. jan. 27. 18:48
7/38 anonim válasza:
Miért baj?
Vagy csak te fújod fel?
2010. jan. 27. 20:26
8/38 anonim válasza:
Azért, mert egy Isten által teremtett világban élsz, és nem veszel tudomást a törvényszerűségeiről. És ez katasztrófához fog vezetni. És ez nem nekem lesz probléma, hanem neked. De ezt most még úgy sem hiszed el nekem, csak gondoltam elmondom.
A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is de az nem ad semmit.
2010. jan. 27. 21:26
9/38 anonim válasza:
Az iszlám egy békés vallás.
Aki mást állít az felkoncoljuk !
2010. jan. 27. 21:53
10/38 Hortobagyi válasza:
Az nem baj ha nem vagy vallásos. De nagyon nagy baj ha már semmibe sem hiszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!