Ez gond amiben hiszek? További lent.
"Nem tudom pontosan leírni, de szerintem lehet akármilyen vallás is katolikus református, iszlám vagy még nagyon sokat lehet sorolni, de én nem hiszek azokban amiket ők tanítanak és mondanak Istenről."
Szerintem nem tudod, hogy mi az istenképbeli különbség, a felsorolt vallásokban, vagy hogy mit tanítanak Istenről, ezek a vallások!
Megtennéd, hogy megírod, mi a különbség, az Iszlám, és a Keresztény istenkép között, és utána kifejted azt, hogy mi az ami nem tetszik???!!!
Szia. Én hiszek abban, hogy mindennek oka van. Hiszek abban, hogy a felmerülő kérdésednek is. Hiszem azt is, hogy tudok segíteni ebben. Dióhéjban egyelőre ennyit: amennyiben a rendelkezésedre álló infókat objektíven vizsgálod, és úgy jutsz meggyőződésre, akkor ártatlan vagy, akkor is, ha tévedsz. Hiszen nem állt rendelkezésedre a szükséges infó. Szerintem az infó maga birizgálja a szíved, hogy keresd meg. :) Írj privátban, ha bármi egyéb kérdésed van, és válaszolok! Addig is itt van némi infó, hogy én miért hiszem, amit hiszek:
Szerintem ezeket mindenkinek tudni, és mérlegelni kell.
A legfőbb dolog, hogy ne higgy el semmit, amit rád próbálnak erőszakolni, hanem több forrásból szerezz ismereteket és állíts össze magadnak egy világnézetet.
Ahogy a szavaidból kivettem, valamiféle kozmikus "teremtéstörténetben" hiszel, ami a modern világban sokkal elfogadhatóbb szerintem, mint a dogmatikus vallások pl kereszténység, iszlám...
Ezek a vallások már nem adnak választ a mai ember kérdéseire, és nem tartanak lépést a fejlődéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!