Hogyhogy nem ették meg a ragadozók a bárkán a növényevőket meg az embereket?
Aranyos, hogy "csak" ez zavar a történetben.
Mi a helyzet a növényekkel?
Mi a helyzet az édes/sós vízi állatokkal?
Mi a helyzet azzal, hogy ha egy fajból kevesebb mint 100 példány él, akkor az nagy valószínűséggel éveken belül kipusztul.
Mi a helyzet az 1 millió ízeltlábúval? A szúnyogokat senki sem csapta agyon?
Mi a helyzet a hangyákkal, méhekkel, amikből komplett kolóniákat kellett volna vinni. (3000 hangyafaj él a Földön.)
Egyszer mondjuk menj el egy állatkertbe is, mert szerintem még ott sem jártál. 5000 állat, 500 faj 300 ezer m2. Ezt napi szinten kb. 50 ember látja el (Nyíregyháza) és nem önerőből, hanem kívülről érkező élelmiszerekkel ugyebár. (Tehát nem ott termelik meg azt, amit a majmok esznek.)
Ezzel szemben a fajok száma a Földön valahol 2-100 millió között lehet. 1,7 millió van katalogizálva.
Szóval a legvalószínűbb az, hogy Noé a saját kis gazdaságát tette hajóra a családdal együtt. Kutyát, macskát, disznókat, tyúkokat és ennyi. Mert a jelenlegi Földközi tenger helyén kezdett emelkedni a vízszint. Aztán ezzel a 30-40 állattal végül kikötött valahol, a nép meg ezt kreálta végül a sztoriból.
Ez rendben van, de ki az a Noé?
Szó sem lehetett itt semmiféle hajóépítésről, hiszen statikusok kiszámították, hogy azokkal a méretekkel, fából saját magától kettéroppant volna.
Sem az állatfajok, sem az, hogy egy pár bármire elég lenne, sem a takarmányozásuk, ...stb, semmilyen módon és formában nem történhetett meg.
Aki meg olyan süket, hogy azt hiszi, hogy Isten áthidalta a nehézségeket, nos az még mindig azon a szellemi szinten van, amikor az írócskák delíriumos lázálmaikban megálmodták a történeteket és azt, hogy más vallásokat, hogy keverjék saját hiedelmeikkel.
:D
Nagyon sokat röhögtem, mire ezt végigolvastam.
Főleg a megmagyarázásokon. Elképesztő.:D
Az a szellemi és értelmi szint, ami azoknak van akik még meg is próbálták ezt magyarázni, az...tragédia.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!