Hogyhogy nem ették meg a ragadozók a bárkán a növényevőket meg az embereket?
A Bibliában felesleges logikát keresni, 2000 évvel ezelőtt még sok mindent nem tudtunk.
Egyébként az is jó kérdés még, hogy jutott el Amerikába és Ausztráliába, hogy ott is összeszedje az élőlényeket, majd özönvíz után vissza is rakja őket. :)
Nem beszélve az édesvízi és sós vízi halak problematikájáról. Mivel a vizek összekeveredtek, az egyik csoportnak ki kellett volna pusztulnia. Hogy-hogy nem?
Egyszer ezt már kérdésként feltettem. Na, ott aztán jöttek vad dolgok...
Én csak szegény Noé családon sajnálkoztam, mert szegények igencsak vakarózhattak, lévén a tetveket, a rühöt, a bolhát, a poloskát és a ma ismert összes élősködőt is át kellett menteni valakinek, meg aztán nem lehetett valami könnyű a hajón a munka, mikor egyszerre voltak leprások, pestisesek, vérbajosok, tripperesek, tífuszosok, illetve a világ összes betegségével terheltek, mert hát a betegségek kórokozóit is csak Isten teremtette ugyebár és sajnos azokat is át kellett menteni, mert amit nem sikerült, az most nincs is.
Erre volt a válasz, hogy régen kemény legények voltak, sokat kibírtak és a vírusos agyhártyagyulladás csak kicsit bolondította meg őket.
9; 10:
már vártam ezeket a magyarázatokat.
Szóval ezért nem szedte szét a bárkát az a 2 szú
Ó, persze, világos. Ami tetszik neked, azt kimazsolázod és követed, ami meg nem, azt meg jótékonyan elhanyagolod.
Teológia? Az meg mi? Valami tudomány? Várj csak! A tudományok előrébb viszik az emberiséget, azt hiszem. Mit is tett hozzá a fejlődéshez ez a teológia nevű "tudomány"?
Ja és egy méretekkel megadott hajót hogy kell értelmezni, ha nem szó szerint? :D Ha nem szó szerint, akkor minek vannak megadva a méretei vagy azok akkor mit jelentenek?
A szorult helyzet más-más viselkedést vált ki az emberekből és állatokból egyaránt.
Próbáld ki! Vidd el a kutyádat az állatorvoshoz! Nemhogy nem esnek egymásnak a váróban, de még a macskákat is békén hagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!