Miert van ennyi idiota, beszukult agyu ember a Foldon?
"De miert van az, hogy mi nem nezzuk hulyenek az ateistakat, nem nevetunk rajtuk, es nem nezzuk le oket??Erre feleljetek!"
A fennhangon, másokat lekezelő módon kereszténykedés és ateistáskodás ugyanazt a szükségletet elégíti ki: sérült önértékelésű, frusztrált emberkék módszere arra, hogy fölényben érezzék magukat. A módszerük eltérő. Az arrogáns ateisták butáknak tartják a vallásosakat, hogy magukat okosnak érezhessék. Az arrogáns vallásosak az ateistákat gonoszoknak, erkölcstelennek tartják, hogy ilyen alapon magukat nemesebbeknek, jobbaknak érezhessék. Természetesen egyik álláspont sem Istenről vagy nemlétéről szól, hanem egókról.
Erről van szó, amit a 18:13 mond.
"Én meg azt nem értem, hogy a hívőknek mi baja van azzal, ha az ateista tudja hogy nincs isten"
Csak az, hogy hazugság, mert nem tudod csak hiszed. De különben nincs bajom vele, hogy azt hiszed. A baj ott van, élből lehülyézitek azt aki másban hisz mint ti. Én magam is azért nyilvánulok meg ezen az oldalon, mert irritál, ahogy az ateisták (tisztelet a kivételnek) fölényeskednek a hívőkkel. Tudatlan primitívnek, jellemgyengének stb, minősítenek olyanokat, akiknek a kisujjukban is több van tudásból (tudományos ismeretekből) mint a minősítőnek.
Igaz vannak szekták, amelyek leginkább az identitás zavaros embereket tudják a soraikban, de ugyanígy az ateisták között is van mindenféle, jó-rossz, művelt és annak hiányában szenvedő.
A bizonyítással kapcsolatban meg annyit: annak kell bizonyítani aki állít valamit. Mindegy, hogy mi az állítás tartalma, milyen az előjele + vagy -. Ha azt mondod, hogy van, akkor azt kell alátámasztanod, ha azt, hogy nincs akkor meg azt. Én tudom, hogy egyiket sem lehet bizonyítani. Legfeljebb isten bizonyíthatná be, hogy létezik.
Kérdező!
A kérdéseddel éppen te idiótáztad le azokat, akiknek más a gondolkodásmódja, vagy másban hisz, mást gondol, mint te.
Most akkor ki is az, aki megbélyegez másokat???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!