Miert van ennyi idiota, beszukult agyu ember a Foldon?
figyúzz csak pajti!
ti azért ugattok le minket, hogy nekünk kell bebizonyítani, hogy létezik evolúció, létezik ez az.
Akkor viszont nektek kell nekünk bebizonyítani, hogy van isten, nem nekünk, hogy nincs. jah az nem megy, meg akkor jön a védekezés, hogy "nem lehet, hinni kell benne", akkor miért vártok bizonyítást tőlünk, hogy nincs? el vagy szállva emberke...
Akkor már ketten vagyunk.
Amúgy az ateizmus is egy vallás. Csak egy transzcendens lény helyett a tudományt isteníti. És mint vallás, nem tűri meg maga mellett a más, konkurens vallásokat.
L
Elso valaszolonak: nem az agyramenos vallasokrol, szektakrol beszelek,azokrol, akik be akarnak halozni, en reformatus vagyok, es sosem szoktam teritgetni senkit, legfeljebb elmondom a velemenyemet.Orulok neki, ha egyetert, ha meg nem ert egyet, akkor legfeljebb vitatkozunk egy jot, de szerintem egy normalis, igazan hivo, es okos kereszteny nem megy az agyadra a suket dumajaval, mint mar emlitettem, ez inkabb a szektakra jellemzo.
A masodik valaszolonak, nem tartozom azok koze a szuk latokoru emberek koze, akik a tudomanyt nem tudjak a vallassal osszeegyeztetni, a Biblia egy szoval nem mondja, hogy nincs evolucio vagy ilyesmi.Es meg azt is hozzatennem, hogy nezz utana, mennyi olyan tudos, es feltalalo volt, akik hittek Istenben...az egyik nem zarja ki a masikat.azt meg, hogy van Isten, eszem agaban sincs bizonygatni, en hiszem, mivel megtapasztaltam, de ez olyan dolog, hogy mindenki azt hisz, amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!