Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miert van ennyi idiota,...

Miert van ennyi idiota, beszukult agyu ember a Foldon?

Figyelt kérdés
Nyilvan azt hittetek, hogy en is a vallast akarom kritizalni, de sajnos itt pont az ellenkezojerol lenne szo.En csak tegnap kezdtem el olvasni a vallasos temakat itt a gyakorikerdeseken, de annyi buta ember+hozzaszolas van, hogy az nem lehet igaz.Miert van az, hogy az emberek lehulyezik a keresztenyeket meg azokat, akik hisznek Istenben?Szerintem pont az vall a butasagra, hogy uton-utfelen azt hangoztatjak, hogy NINCS Isten...ezt egyik kommentemben is megirtam, hogy az ateistak se lehetnek biztosak abban, hogy nincs Isten (vagy ha igen, akkor irjatok nehany bizonyitekot, legyszives, mert kivancsi lennek, hogy mi alapjan vagytok benne biztosak, hogy nincs?-de olyat legyszi ne irjatok, hogy azert, mert haboru van stb- az emberek buneiert nem Istent kell felelosse tenni.)Na mindegy, szoval nem ertem, hogy a hivok es nem hivok, miert nem fernek el egymas mellett bekeben?Senki nincs rakenyszeritve, hogy higgyen, es nem hiszem, h a keresztenyek sok vizet zavarnak(zavartak) az ateistak eleteben(pont a forditottja, lasd keresztenyuldozesek...)Szerintem annyira primitiv dolog valakit kinevetni, vagy megvetni a vallasa miatt, en meg akkor sem tennek ilyet, ha nem lennek hivo.Ti miert csinaljatok?
2010. jan. 7. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/159 anonim ***** válasza:
71%
Miért gondolja minden vallásos ember, hogy aki nem vallásos, azt meg kell téríteni?
2010. jan. 7. 16:42
 2/159 anonim ***** válasza:
56%

figyúzz csak pajti!

ti azért ugattok le minket, hogy nekünk kell bebizonyítani, hogy létezik evolúció, létezik ez az.

Akkor viszont nektek kell nekünk bebizonyítani, hogy van isten, nem nekünk, hogy nincs. jah az nem megy, meg akkor jön a védekezés, hogy "nem lehet, hinni kell benne", akkor miért vártok bizonyítást tőlünk, hogy nincs? el vagy szállva emberke...

2010. jan. 7. 16:42
 3/159 anonim ***** válasza:
60%

Akkor már ketten vagyunk.

Amúgy az ateizmus is egy vallás. Csak egy transzcendens lény helyett a tudományt isteníti. És mint vallás, nem tűri meg maga mellett a más, konkurens vallásokat.

L

2010. jan. 7. 16:44
 4/159 anonim ***** válasza:
54%
egyet értek veled! én még azon szoktam gondolkozni hogy miért van az hogy az emberek akik nem hisznek Istenben, egyszerűen csak élnek a nagyvilágban... nem gondolkoznak az élet értelmén, egyik napról élnek a másikra... én nem tudnám elfogadni hogy ez az egész világ ami létrejött csak azért a röpke 70-80 évért jött létre amit egy ember élt...
2010. jan. 7. 16:44
 5/159 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a vallásnak semmi köze Istenhez! Mindenkinek a saját igazsága az igazsága! Én tudom nem pedig hiszem, hogy van Isten. És ezért templom és mecset és stb nélkül érzem, hogy van. És azok akik egymást a vallásuk miatt szekálják azoknak a hitük is annyi. Akik ítélkeznek azok csak hisznek...valamiben biztos! Alázat nélküliek..
2010. jan. 7. 16:47
 6/159 anonim ***** válasza:
37%
azért valahol vicces, hogy egy ilyen übervallásos fan idiótázik le és "beszűkült agyú"(!) -zik le másokat.
2010. jan. 7. 16:52
 7/159 anonim ***** válasza:
36%
az ateisták a materialista kommunizmus törvénytelen gyerekei
2010. jan. 7. 16:55
 8/159 anonim ***** válasza:
35%
bár a fattyai jobb szó
2010. jan. 7. 16:55
 9/159 A kérdező kommentje:

Elso valaszolonak: nem az agyramenos vallasokrol, szektakrol beszelek,azokrol, akik be akarnak halozni, en reformatus vagyok, es sosem szoktam teritgetni senkit, legfeljebb elmondom a velemenyemet.Orulok neki, ha egyetert, ha meg nem ert egyet, akkor legfeljebb vitatkozunk egy jot, de szerintem egy normalis, igazan hivo, es okos kereszteny nem megy az agyadra a suket dumajaval, mint mar emlitettem, ez inkabb a szektakra jellemzo.

A masodik valaszolonak, nem tartozom azok koze a szuk latokoru emberek koze, akik a tudomanyt nem tudjak a vallassal osszeegyeztetni, a Biblia egy szoval nem mondja, hogy nincs evolucio vagy ilyesmi.Es meg azt is hozzatennem, hogy nezz utana, mennyi olyan tudos, es feltalalo volt, akik hittek Istenben...az egyik nem zarja ki a masikat.azt meg, hogy van Isten, eszem agaban sincs bizonygatni, en hiszem, mivel megtapasztaltam, de ez olyan dolog, hogy mindenki azt hisz, amit akar...

2010. jan. 7. 17:00
 10/159 A kérdező kommentje:
16:52, mert, mondtam valami rosszat?Az, hogy idiota, es beszukult agyu, nem hiszem hogy a tragar szavak koze tartozik.Semmi olyat nem irtam, ami ne lett volna igaz...es ez is a tajekozatlan emberek jellemzoje, akik sosem olvassak a bibliat, hogy elvarjak az ubervallasos fanoktol, hogy akarhanyszor leugatjak oket, mindig maradjanak csendben, mert ugye ez a keresztenyi viselkedes...hat tajekoztatlak, hogy ha megvedjuk magunkat, attol meg nem fogunk a pokolra kerulni
2010. jan. 7. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!