Mit szóltok a Zsidó Talmudhoz?
Id.:
-A zsidóknak felsőbbrendű jogi státuszuk van.
-Egy zsidó megütése az ugyanaz, mint Isten megütése.
-Baba Mezia 24a . Ha egy zsidó talál egy tárgyat, amelyet egy gój (nem zsidó avagy Pogány) veszített el, akkor azt nem kell visszaadnia.
-Sanhedrin 76a. Ha egy zsidó megöl egy gójt (Pogányt), akkor őt nem büntetik halállal. Amit egy zsidó egy gójtól ellop, azt megtarthatja.
-A nemzsidó gyermekek nem emberek
-A zsidók hazudhatnak nemzsidóknak.
-Egy zsidó elvehet egy három éves kislányt feleségül (pontosan 3 éves és egy napost)
-Pogányt ne hagy életben!
-Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”
A nagy része nincs benne a Talmudban, csak kitalálták, hogy vannak ilyen részek.
Ezt szólom hozzá. Persze ez biztosan nem érdekel, hiszen akkor magadtól is már régen utánanézhettél volna.
Viccesnek találom, hogy valakik ennyire foggal-körömmel próbálják bemagyarázni, hogy a zsidók igenis világuralomra törnek, és ők maguk a sátán.
De ennél is viccesebb az, hogy egyesek minden utánajárás nélkül bekajálkák ezeket, mert könnyebb egy álomvilágban élni.
Ohh,én kérek elnézést...Ez elég vicces.
Valóban nem jártam utána csak a(z) Babiloni Talmudnak.
Ettől függetlenül még ezek állnak benne!
Én nem akarom "bemagyarázni" hogy a Zsidók világhatalomra törnek vagy akarnak,én csak a törvényeiket írtam le!
(Egyébként sok Zsidó kinyilatkoztatás van arról hogy világhatalomra akarnak törni,ezeket is írhattam volna!)
Szóval én vagyok az a ostoba,hülye "Hitlerista" akinek bemagyarázták ezt.Pedig nekem ezt sosem tanították....
Kerdezo, vagy megetettek teged, vagy tudatosan HAZUDSZ.
Ezek a hulyesegek a Babiloni Talmusban sincsenek benne. (Mas hasonlo hulyesegek sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!