Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az ópium a nép vallása. Mit...

Az ópium a nép vallása. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Az eredeti idézet fordítva van, de gondoljunk csak bele, mindenki azt a dolgot keresi ami neki nyugalmat ad és jól érzi magát tőle, mindannyian azt a dolgot keressük amely boldogságot ad, és ez lehet sokaknak az ópium, kábítószer, de nem kell csak ebben gondolkodni, lehet ez mások megalázása, az érzés hogy mindenkinél okosabb vagy, stb.
2013. okt. 5. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? De a válaszom a 47. Többször is ellenőriztem.
2013. okt. 5. 13:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Móricka, olvasás 1-es gyakorold még az M,i,t, s,z,ó,l,t,o,k betűket
2013. okt. 5. 13:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A kutyasétáltatás/biciklizés/barátokkal beszélgetés/pénteki bulizás/olvasás/PC játékok/kertészkedés/amatőrcsillagászat/teniszezés/bélyeg gyűjtés/regényírás/netezés/aszfaltrrajzolás a nép vallása?

Körülbelül ennyi értelme volt a te kérdésednek is.Igen,valaki az ópiumba menekül,mások meg az én általam felsorolt cselekvésekbe.És?

2013. okt. 5. 14:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Hiszek az ópium erejében xD

facepalm:P

2013. okt. 5. 16:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Gondolom arra szerettél volna célozni, hogy nem a vallás formálja az embert, hanem az ember a vallást, mert abban hisz, amire szüksége van, amire vágyik stb...
2013. okt. 5. 17:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez lol kérdés.
2013. okt. 5. 17:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Ó nagy Ismeretlen! Felsoroltál kérdéslehetőségeket,de mi a konkrét kérdés?
2013. okt. 5. 17:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem teljesen igaz így. Én a vallásokban nem a boldogságot keresem, hanem az igazságot. Akkor is szívesen elfogadnám a választ, ha nem tetszene.
2013. okt. 5. 17:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
8-as, valóban? Akkor kimondom,nincs Isten! Semmi bizonyíték nincs rá,sosem volt,a hit,meg emberek azt hiszik,úgy érzik...semmi más,mint önbecsapás,tömegpszichózis. Ezt elfogadod?
2013. okt. 5. 18:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Na most akkor a vallásszabadság nevében legalizáljuk az ópiumot?
2013. okt. 5. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!