Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit szóltok ehhez az állításho...

Mit szóltok ehhez az állításhoz? (javítva)

Figyelt kérdés

Bocsi, előzőleg rosszul írtam ki a leírást, most itt van teljesen:

Mit szóltok ehhez az állításhoz?

Dianetika: Mit is okoz a reaktív elme? Például megakadályozza a hangok felidézését. Hangáramköröket helyez az elmébe, és megfosztja az embert a hangszín érzékelésének képességétől. Emiatt dadognak az emberek.

-Az egyik osztálytársam dadog, de azért mert keveset olvas és beszél a srác pedig mondtuk hogy tanuljon meg beszélni tehát meg volt rá a lehetősége, kétlem hogy ezt egy engram okozza....

Ja és régebben én is dadogtam, de pont azért mert nem olvastam és beszéltem eleget.

2012. febr. 18. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Én rengeteget olvasok, kommunikatívnak is vallom magam, mégis veszett sokszor dadogok. Na, erre varrjál gombot.
2012. febr. 18. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt szólom hozzá, hogy keress fel egy szakembert a neuropszichiátrián.
2012. febr. 19. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is megkérdezhetsz egy orvost, de ehhez felesleges pszichiáter, nem vagy te bolond..

Sima neurológust keress fel, esetleg egy jó logopédus is tudhat segíteni.

Ha valamilyen stressz miatt dadogsz (ahogyan azt a könyv is írja), azon valamilyen stresszoldó módszer tudna segíteni.

A különböző dilibogyókat kerüld, ha csak egy mód van rá.

Azt meg sehol nem írja, hogy azért, mert emiatt dadognak az emberek, másképp a dadogáson nem is lehet javítani.. olyat sehol nem írt.

Ezt egyébként 1950-ben írta. Később írhatott még mást dolgokat is erről. Megkérdezhetsz pl. olyan orvost is, aki neurológus, ismeri a Dianetikát is, különböző alternatív módszereket, és a lehetőségek szerint igyekszik inkább gyógyszerek helyett természetes anyagokkal gyógyítani, van ilyen:

[link]

2012. febr. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!